Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!»

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση «Όπο...

Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

Το γέλιο και η αισιοδοξία… έκαναν το βράδυ της Δευτέρας 28 Αυγούστου μέσω του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας «στάση»  στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της οδού Ρίτσου, όπου το κοινό απόλαυσε το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη μέσα από το οποίο αναδείχθηκαν μοναδικοί προβληματισμοί και προσεγγίστηκαν κοινωνικά ζητήματα.

Επί σκηνής «ξετυλίχθηκαν» έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο σε ένα…κάλεσμα, «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!».

Όλα αυτά μέσα από έναν ανομολόγητο έρωτα που κράτησε είκοσι χρόνια, ένα γάμο που διαλύθηκε από μία απιστία, έναν άλλο που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμούσε να το πει στον γαμπρό, έναν πρώην, έναν νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Πριν βουλιάξουν οριστικά, όλοι θα πρέπει να πούνε την αλήθεια σε όλους

Η μοναδική Κατιάνα Μπαλανίκα, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Ανθή Σαββάκη, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ηρώ Πεκτέση, ο Γιώργος Ξούλος, ο Μάριος Δερβιτσιώτης, μετέδωσαν το γέλιο, τη ζωντάνια και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη, στο κοινό της πόλης το οποίο γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό Θερινό Θέατρο.

Την παράσταση παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία παρέδωσε στα μέλη του θιάσου, συλλεκτικές μαυροδάφνες οι οποίες εμφιαλώθηκαν ειδικά για το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας από την Αχαΐα Κλάους σε περιορισμένο αριθμό, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο της Πάτρας Φωτεινή Συριώτη – Κυπραίου, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture