Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και Τζανάκος με Αϊβαλή ενώ αναμένεται η επίσημη στήριξη από ΠΑΣΟΚ

Και Τζανάκος με Αϊβαλή ενώ αναμένεται η ...

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Την συμπόρευσή της με την παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Αϊβαλή, ανακοίνωσε η παράταξη «Πάτρα η δική μας πόλη» με επικεφαλής τον Νίκο Τζανάκο.

Η παράταξη θέτει ως προϋπόθεση τη δημόσια στήριξη της υποψηφιότητας Αϊβαλή από πάνω από δύο κόμματα, κάτι που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr αναμένεται να γίνει πράξη τις αμέσως επόμενες ημέρες, έως και ώρες, καθώς επίκεται και η ανακοίνωση στήριξης από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία (Γιώργος Βγενόπουλος, Γιάννης Λύρας, Ντίνος Τουβέκας, Γιώργος Λιόλης  και Νίκος Τζανάκος) αναφέρει:

 Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών μας ,την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα με την Ολομέλεια της παράταξής μας , «Πάτρα η δική μας πόλη», προκειμένου να αποφασίσει , σχετικά με την πορεία μας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου. Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει:

-Σε κάθε περίπτωση η ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη θα παραμείνει ενεργή και θα συνεχίσει να λειτουργεί και να παρεμβαίνει στα δημοτικά δρώμενα, με τις κάτωθι θέσεις μας:

- Την απόφασή μας, να μην συγκροτήσουμε αυτόνομο ψηφοδέλτιο και να προχωρήσουμε σε συνεργασία με άλλες παρατάξεις ή δημοτικά σχήματα, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους προχωρήσαμε σε αυτήν την απόφαση, με κύρια αιτία το νέο εκλογικό νόμο.

-Θα εξαντλούσαμε όλες τις δυνάμεις και δυνατότητες που διαθέτουμε, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο δημοτικών δυνάμεων, με στόχο τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές, με σαφείς θέσεις.

Ήδη στα δημοτικά πράγματα έχει διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο εκλογικό τοπίο.

Είναι δεδομένο πως η πόλη τα τελευταία χρόνια, επιλέγει κομματικούς υποψηφίους και ο νέος εκλογικός νόμος στην ουσία επιβάλλει κάτι τέτοιο. Η παρουσία μας ως παράταξη από το 2014, δεν μπόρεσε να αποτρέψει αυτή την ‘νοοτροπία’, οπότε και συντονιζόμαστε με αυτή την πραγματικότητα.

Ολοκληρώσαμε λοιπόν, όλες τις δυνατές από την πλευρά μας επικοινωνίες, διερευνήσαμε και αναλύσαμε όλα τα σχετικά δεδομένα, κυρίως εκείνα της ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής, σεβόμενοι τον αγώνα και την προσπάθεια όλων των υποψηφίων δημάρχων και των παρατάξεών τους.

Βασική προϋπόθεση η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ του Βασίλη Αϊβαλή, από περισσότερα από ένα κόμματα με αποτέλεσμα τη συγκρότηση ενός πλήρους και δυνατού πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, με ανθρώπους που νοιάζονται όχι για το κόμμα τους αλλά για την πρόοδο της πόλης τους, μιας και κάτι τέτοιο, θα δημιουργήσει δυναμική νίκης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Αν συμβεί εγκαίρως κάτι τέτοιο, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε ως παράταξη αφού βέβαια προηγηθεί πρωτόκολλο συνεργασίας και μια μίνιμουμ προγραμματική συμφωνία, μεταξύ των δυο παρατάξεων.

Καταλήξαμε πως υπάρχει δυνατότητα να συνεργαστούμε, ΥΠΟ συγκεκριμένες ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, με τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Αιβαλή και την παράταξή του.

Σε αντίθετη περίπτωση τα μέλη μας αποδεσμεύονται.

Για την παράταξη Πάτρα η δική μας πόλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις