Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με μία απαγωγή και μια απόπειρα στραγγαλισμού

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με μία απαγωγή κα...

Έρχεται τον Σεπτέμβριο ο β' κύκλος

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι», που θα παρακολουθήσουμε το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1.

Η Άννα βλέπει τη ζωή της να κινδυνεύει, όταν πέφτει θύμα απαγωγής, περνώντας βασανιστικές ώρες στα χέρια των επίδοξων δολοφόνων της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, τα γυρίσματα υπό την επίβλεψη του σκηνοθέτη Γιάννη Λαπατά έχουν ήδη ξεκινήσει και η υπόθεση του μανιακού εκτελεστή είναι εκείνη που θα απασχολήσει τους ήρωες της σειράς.

Άννα και Δημήτρης μπαίνουν γρήγορα σε μπελάδες, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την σκοτεινή ταυτότητα του δράστη.

 Ο δολοφόνος απάγει την Άννα και την κλείνει σε ένα υπόγειο μαζί με άλλους τέσσερις ομήρους, δίνοντάς τους ελάχιστη τροφή και νερό.

Η υπομονή και των πέντε κρατουμένων εξαντλείται και η ψυχραιμία της Άννας χάνεται, οδηγούμενη στην πλήρη απελπισία. Όταν το μικρό αγόρι-όμηρος ανεβάζει πυρετό και ο απαγωγέας αρνείται πεισματικά να τους δώσει οποιοδήποτε φάρμακο, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

 Μάλιστα, μία από τους ομήρους λέει στην Άννα πως δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής και πως ο δολοφόνους που τους απήγαγε έχει σκοπό να τους πάρει τα όργανα και να τα πουλήσει.

Η δικηγόρος διαψεύδει το ενδεχόμενο, λέγοντάς της πως πρόκειται για δολοφόνο και όχι για έμπορο οργάνων, δείχνοντας στους υπόλοιπους πως γνωρίζει περισσότερα για τον απαγωγέα απ’ ό,τι οι υπόλοιποι.

Αυτή η πληροφορία βάζει σε υποψίες τους υπόλοιπους ομήρους. Ένας από αυτούς, εξοργισμένος με την κατάσταση, ορμά στην Άννα, την πιάνει από τον λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει, ζητώντας της να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τον απαγωγέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight