Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ικαρία: Μπλεγμένος σε δίχτυα βρέθηκε νεκρός ο 11χρονος στους Φούρνους

Ικαρία: Μπλεγμένος σε δίχτυα βρέθηκε νεκ...

Πώς έγινε το κακό

Τον χειρότερο εφιάλτη της ζει από χθες η οικογένεια ενός 11χρονου που χθες Πέμπτη ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη βρισκόταν για διακοπές μαζί με την μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, από όπου η ίδια κατάγεται.

Το παιδί έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Ωστόσο, η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε.

Η μητέρα του ανησύχησε και στις 6:30 το απόγευμα ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της για το παιδί.

Ο 11χρονος βρέθηκε νεκρός κάτω από τη θάλασσα μπλεγμένος σε δίχτυα ψαράδων.

 

 

Πλέον οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια: είτε το παιδί να μπλέχτηκε στα δίχτυα και να μην μπορούσε να βγει στην επιφάνεια να πάρει ανάσα, είτε να έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστη μέχρι στιγμής μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα μέχρι τα δίχτυα…

Πως έγινε η τραγωδία
Ο 11χρονος Χ.Σ., σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το Λιμενικό, είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 μ.μ. από το σπίτι του, και η μητέρα του στις 6 μ.μ. εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισαν τις βραδινές ώρες (περίπου στις 20:30) ντόπιοι που βούτηξαν στο νερό και τον είδαν μπλεγμένο σε σχοινιά, δίπλα σε μια σημαδούρα, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Όταν το παιδί ανασύρθηκε από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει να έρθει γιατρός.

Στη συνέχεια, ο γιατρός μετέβη στο σημείο και έκανε τεχνητή αναπνοή στον 11χρονο χωρίς επιτυχία. Το αγόρι διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις