Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Natalie Portman: Χωρίζει με τον σύζυγό της λόγω απιστίας

Natalie Portman: Χωρίζει με τον σύζυγό τ...

Πριν από δύο μήνες, είχε γίνει γνωστό πως ο Benjamin Millepied είχε εξωσυζυγική σχέση

Διαζύγιο φαίνεται πως παίρνουν, έπειτα από 11 χρόνια γάμου, η διάσημη ηθοποιός Natalie Portman και ο σύζυγός της Benjamin Millepied

Σύμφωνα με το Us Weekly, το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά, χωρίζει, μετά από την απιστία του 46χρονου χορογράφου, που έγινε γνωστή πριν από καιρό. "Αφού κυκλοφόρησε η είδηση της εξωσυζυγικής σχέσης του, έκαναν προσπάθειες για να σώσουν τον γάμο τους, αλλά αυτή τη στιγμή χωρίζουν" είπε μία πηγή στο μέσο.

 Πριν από περίπου δύο μήνες, ρεπορτάζ στη γαλλική εφημερίδα Voici ισχυριζόταν ότι ο Benjamin Millepied είχε εξωσυζυγική σχέση. Εκείνη την περίοδο, μια πηγή είχε αναφέρει στο People: "Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Natalie να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη".

Οι φήμες "φούντωσαν" την περασμένη Παρασκευή (04/08), καθώς η Natalie Portman εθεάθη στο Angel City Equity Summit στο Σίδνεϊ χωρίς την βέρα της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε χωρίς το δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύζυγός της, παρά το γεγονός ότι ήταν η επέτειος του γάμου τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight