Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Στο νοσοκομείο η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Λάρισα: Στο νοσοκομείο η αστυνομικός που...

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Η 43χρονη αστυνομικός από τη Λάρισα υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά την άγρια κακοποίηση που υπέστη από τον σύζυγό της, 53χρονο επιχειρηματία εστίασης, και νοσηλεύεται από την Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Η ίδια υπέστη ρήξη νεφρού από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και χρειάστηκε το χειρουργείο για να της τοποθετηθεί ειδικό σωληνάκι. Η κατάστασή της ήταν σοβαρή με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα. Ακόμα ο φερόμενος ως δράστης της είχε σπάσει τα δόντια.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr εκτός της νοσηλείας της λόγω των χτυπημάτων που υπέστη, ήδη δέχεται βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του.

Ο λόγος κατά πηγές του onlarissa.gr, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις