Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρκούδα ή άνθρωπος; – Οι χρήστες των social media έχουν μπερδευτεί

Αρκούδα ή άνθρωπος; – Οι χρήστες των soc...

Οι sun bears έχουν γίνει πλέον ανάρπαστες στο διαδίκτυο.

Το ίντερνετ έχουν κατακλύσει βίντεο και φωτογραφίες από αρκούδες σε ζωολογικό κήπο της Κίνας που στέκονται και συμπεριφέρονται σαν… άνθρωποι.

Πρόκειται για ένα είδος αρκούδας που ονομάζεται sun bear (μαλαισιανή αρκούδα), με τη διεύθυνση του  ζωολογικού κήπου να διαψεύδει ότι πρόκειται για ανθρώπους που φορούν στολές. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχουν πειστεί όλοι.

Φωτογραφίες από τον ζωολογικό κήπο Hangzhou στην ανατολική Κίνα να στέκεται στα πίσω πόδια της έγιναν viral την περασμένη εβδομάδα.

Η κινεζική εφημερίδα Hangzhou Daily ανέφερε ότι ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου δεν μπορούσαν να καταλήξουν στο αν η αρκούδα ήταν αληθινή ή άνθρωπος που φορούσε στολή.

Ο ζωολογικός κήπος Hangzhou έκανε μια δήλωση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 31 Ιουλίου, όπου δήλωνε ότι αρνείται τις κατηγορίες.

«Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι στέκομαι σαν άνθρωπος», έγραφε η δήλωση, η οποία γράφτηκε από την οπτική γωνία του ζώου. «Φαίνεται ότι δεν με καταλαβαίνεις πολύ καλά», συνέχισε.

Η δήλωση του ζωολογικού κήπου έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας άφθονο γέλιο στους διαδικτυακούς χρήστες που συνέχισαν να συζητούν αν πίστευαν ότι η αρκούδα ήταν αληθινή.

 

Οι sun bears έχουν γίνει πλέον ανάρπαστες στο διαδίκτυο.

Την 1η Αυγούστου, το Paradise Wildlife Park στο Hertfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου, μοιράστηκε ένα TikTok με μια αρκούδα που στέκεται όρθια στα πίσω πόδια της και κοιτάζει τριγύρω, η οποία έλαβε 2,4 εκατομμύρια προβολές.

Στη λεζάντα έγραφαν ότι «επιβεβαιώσουν» ότι το ζώο στο βίντεο είναι μια πραγματική sun bear, αλλά αρκετοί χρήστες είπαν ότι εξακολουθούν να αισθάνονται ότι η στάση του ήταν παράξενα ανθρώπινη.

Ένας άλλος ζωολογικός κήπος του Ηνωμένου Βασιλείου στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, μοιράστηκε μια φωτογραφία μιας όρθιας sun bear που ονομάζεται Rotana στον λογαριασμό τους στο Instagram.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Rotana ΕΙΝΑΙ μια sun bear… ??», έγραφε μια λεζάντα στην ανάρτηση, η οποία έλαβε 4.142 likes.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις