Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια του Αυγούστου - Θα χρειαστούν τεράστια υπομονή

Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια του Αυγο...

Δείτε αναλυτικά...

Μόνο ξεγνοιασιά δεν θα χαρίσει σε ορισμένα ζώδια ο Αύγουστος, με τους πλανήτες να… κάνουν «πάρτυ» και να ταράζουν τα νερά και κυρίως… τα νεύρα τους.

Ο μήνας ξεκινά με εντάσεις, καθυστερήσεις και έντονους ρυθμούς καθημερινότητας, ενώ δεν θα λείψει η ψυχολογική πίεση και η ανάγκη για επικοινωνία με άτομα που ίσως δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμα.

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ζοριστούν πολύ αυτόν τον μήνα;

Παρθένος
Ο Παρθένος αυτόν τον μήνα θα κληθεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις. Σοβαρές και δύσκολες. Ο μήνας αυτός σας εξασφαλίζει πολύ άγχος, υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν και ελάχιστο χρόνο για προσωπικές επαφές και ταξίδια. Αρκεστείτε σε μερικές «σταγόνες» χαλάρωσης και ας ελπίσουμε ότι ο Σεπτέμβρης θα σας αποζημιώσει για την ταλαιπωρία του Αυγούστου.

Τοξότης
Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Λέοντα αυτόν τον μήνα και τα Τοξοτάκια δεν θα ησυχάσουν λεπτό! Σχέδια και ιδέες θα βασανίσουν πολύ το μυαλό τους, αλλά είναι πιθανό να αποδώσουν καρπούς τους προσεχείς μήνες – γι’ αυτό ας μην απογοητεύεστε όσοι ανήκετε στο συγκεκριμένο ζώδιο. Βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βγείτε έξω, ταξιδέψτε όσο μπορείτε και… τα καλύτερα έρχονται!

Ιχθύες
Για τα ψαράκια, τα επαγγελματικά παραμένουν σε πρώτο πλάνο και τον Αύγουστο! Οικονομικά θέματα σας απασχολούν και δεν σας αφήνουν να γευτείτε το καλοκαίρι με τον τρόπο που θα θέλατε. Το άγχος δε λείπει, η ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο και ορισμένα πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα προσπαθήσουν να βάλουν φρένο στα σχέδιά σας. Είναι, όμως, στο χέρι σας να… ελιχθείτε όπως μόνο εσείς ξέρετε και να πάρετε ξανά την κατάσταση στα χέρια σας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being