Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Twitter τρολάρει τον Νότη Μηταράκη – «Διακοπές στην Πάτμο ενώ καίγεται το σύμπαν; Έχω πάει»

Το Twitter τρολάρει τον Νότη Μηταράκη – ...

Άλλοι θυμήθηκαν τις εξαγγελίες του περί έφιππης αστυνομίας και αναρωτιούνται τι θα απογίνουν τα άλογα

Με τη Λιζ Τρας και άλλες μικρές θητείες συγκρίνουν οι χρήστες του Twitter τη θητεία του Νότη Μηταράκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τρολάροντάς τον ότι θυμίζει το πέρασμα του Κάρλος Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό ενώ κάποιοι αναρωτιούνται και τι θα απογίνουν τα άλογα της έφιππης αστυνομίας μετά την παραίτησή του…

Η παραίτηση του Νότη Μηταράκη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (28.7.2023), καθώς ο σάλος που ξέσπασε μετά από δημοσίευμα που αποκάλυψε ότι έκανε διακοπές στην Πάτμο εν μέσω μαχών με τις φωτιές, ήταν αρκετό για να τον καρατομήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γι’ αυτό και οι περισσότεροι άρχισαν να τρολάρουν τον Νότη Μηταράκη, παραφράζοντας την ατάκα της πρόσφατης διαφήμισης της Aegean: «Διακοπές στην Πάτμο ενώ καίγεται το σύμπαν; Έχω πάει». Άλλοι θυμήθηκαν τις εξαγγελίες του περί έφιππης αστυνομίας και αναρωτιούνται τι θα απογίνουν τα άλογα.

Την… τιμητική της στο τρολάρισμα έχει και η Λιζ Τρας, ο Κάρλος Κορμπεράν, ακόμη και ο Μπράιαν Κλαφ της Λιντς, σε ό,τι αφορά τις σύντομες θητείες που έχουν καταγραφεί. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight