Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεία Περικλή Στεφανίδη: Το τελευταίο αντίο στον 27χρονο πιλότο

Κηδεία Περικλή Στεφανίδη: Το τελευταίο α...

Που έπεσε με το Canadair στην Κάρυστο

Πόνος και ανείπωτη θλίψη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Αγιονέρι Κιλκίς, εκεί που είπαν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Περικλή Στεφανίδη, που έπεσε με το Canadair CL-215 στην Κάρυστο.

Παρόντες στην κηδεία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Το φέρετρο του Περικλή Στεφανίδη ήτανκαλυμμένο με την ελληνική σημαία. Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στις 17:00. Το συγκεντρωμένο πλήθος στην κηδεία παρακολούθησε σιωπηλό τη στιγμή που η σορός του αδικοχαμένου πιλότου του Canadair CL-215 μεταφέρθηκε από τη νεκροφόρα μέσα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

 Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα μέλη της οικογένειάς του, που έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας στα χέρια δυο φωτογραφίες του γιου τους όπου απεικονίζεται εν ώρα πτήσης και με την επίσημη ενδυμασία του Σώματος.

 Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Αγιονέρι Κιλκίς βρέθηκει και άγημα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας που απέδωσε τιμές στον 27χρονο πιλότο που σκοτώθηκε στην πτώση του Canadair CL-215 στην Κάρυστο, ενώ πραγματοποιούσε την τελευταία του ρίψη στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στην περιοχή, πριν πάει για ανεφοδιασμό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις