Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς σε ταχυδρόμο που εργάζεται στον καύσωνα

ΗΠΑ: Η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς σε τ...

Πολλοί δήλωσαν πως θα ξεκινήσουν να το πράττουν

Μια απλή χειρονομία που θα μπορούσε να κάνει τεράστια διαφορά στη μέρα κάποιου.

Με περιοχές των ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν ακραίους καύσωνες που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το τέλος του μήνα, οι άνθρωποι αναζητούν οικονομικές, απλές λύσεις για να αντιμετωπίσουν τη ζέστη και όχι μόνο για τους εαυτούς τους.

Ένας υπάλληλος της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ μοιράστηκε με ένα βίντεο στο Tik Tok πόσο πολύτιμο θα μπορούσε να είναι το να αφήνει κανείς ένα παγωμένο μπουκάλι νερό στο γραμματοκιβώτιο.

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 613.000 προβολές.

Στο βίντεο, ο ταχυδρόμος, που εδρεύει στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνια, σημειώνει ότι η θερμοκρασία ήταν κοντά στους 39 βαθμούς Κελσίου και αυξανόταν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του όταν άνοιξε ένα γραμματοκιβώτιο και βρήκε ένα παγωμένο μπουκάλι νερό να τον περιμένει.

Στο βίντεο φαίνεται να το αρπάζει αμέσως και να το ρίχνει πάνω του για να δροσιστεί. «Στην πραγματικότητα είχε 39 βαθμούς σήμερα, οπότε είναι επίσημα η εποχή του “παγωμένου μπουκαλιού νερού στο γραμματοκιβώτιο”!», έγραψε στη λεζάντα. «Ευχαριστούμε όλους όσους το κάνουν αυτό, σας εκτιμούμε!».

Εκατοντάδες σχολίασαν την ανάρτηση, με πολλούς να παραδέχονται ότι δεν τους είχε περάσει από το μυαλό να αφήσουν κάτι για όσους εργάζονται στη ζέστη.

«Ποτέ δεν το σκέφτηκα αυτό, αλλά τώρα θα το κάνω», ανέφερε ένας χρήστης. «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να το κάνω. Αυτό είναι γλυκό», συμπλήρωσε ένας άλλος. «Θα αρχίσω να το κάνω».

Ο ταχυδρόμος – ο οποίος απολαμβάνει να δημοσιεύει χιουμοριστικά TikToks για τη ζωή του στη δουλειά – είπε επίσης ότι του αρέσει να περπατάει ανάμεσα σε ποτιστικά.

«Οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου, κάνω τα πάντα για να αποφύγω τα ποτιστικά! Τον Ιούλιο, περνάω μέσα από αυτά σαν να ήμουν σε επίδειξη μόδας», αστειεύτηκε στα σχόλια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις