Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοζάνη: Γέννησε δίδυμα και πέθανε μετά από σοβαρές επιπλοκές

Κοζάνη: Γέννησε δίδυμα και πέθανε μετά α...

Μήνυση από τον σύζυγό της

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον σύζυγο της γυναίκας στην Κοζάνη που γέννησε δίδυμα παιδιά και πέθανε λίγες ώρες αργότερα μετά από σοβαρές επιπλοκές…

Η 39χρονη γυναίκα δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά της, τα δίδυμα παιδιά που έφερε στον κόσμο. Γέννησε και παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές. Οι γιατροί αποφάσισαν να την μεταφέρουν από την Κοζάνη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Η ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει τους στενούς συγγενείς της οικογένειας προσφύγων που έμενε στα Γρεβενά. Ο σύζυγός της, ζητάει απαντήσεις για το κακό και την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται.

Η άνευ προηγουμένου τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου του 2023 στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο στην Κοζάνη, κατά την διάρκεια μίας γέννας από μια πρόσφυγα 39 ετών από την Ινδία, η οποία διέμενε στη Δεσκάτη Γρεβενών.

Η γυναίκα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης και μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει, με τη διαδικασία του τοκετού, παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και ατονία μήτρας, με συνέπεια μεγάλη αιμορραγία.

Ευτυχώς τα δυο νεογέννητα είναι καλά στην υγεία τους, με τη μητέρα τους όμως, να διασωληνώνεται και να διακομίζεται, αφού υπήρξε αρχικά δυσκολία εξεύρεσης κρεβατιού σε ΜΕΘ (γεμάτα όλα τα κρεβάτια σε Μαμάτσειο Κοζάνης και Μποδοσάκειο Θεσσαλονίκης), στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου δυστυχώς, κατέληξε μετά από κάποιες ώρες.

Ο σύζυγος της 39χρονης έχει καταθέσει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες μήνυση στο Α.Τ. Κοζάνης κατά παντός υπευθύνου, ενώ το δρόμο της δικαιοσύνης είναι αποφασισμένοι να πάρουν και άλλοι στενοί συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις