Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Δεσμεύτηκε για την επέκταση της διώρυγας του Πηνειού ο κ. Γ. Κουτσούκος"

"Δεσμεύτηκε για την επέκταση της δι...

Δέσμευση του υφυπουργού απέναντι στο Μιχ. Μπεκίρη

 

Την  δέσμευση του Υφυπουργού  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Κουτσούκου για την υλοποίηση του έργου  επέκτασης της Διώρυγας του Πηνειού, απέσπασε, ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης κατά την διάρκεια της συνάντησης των φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος  με τον Πρωθυπουργό και το επιτελείο του που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα.
Το έργο αυτό είναι ένα έργο πνοής για  τους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας. Όπως είναι γνωστό   ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής αυτής είναι η έλλειψη νερού για άρδευση των καλλιεργούμενων εκτάσεων
Ο Αχαιός πολιτικός για να εξασφαλίσει  ότι η δέσμευση αυτή του Υφυπουργού θα υλοποιηθεί άμεσα,  κατέθεσε και ερώτηση στη Βουλή και ζητά την δέσμευση της ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου και ενώπιον των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Την δέσμευση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Κουτσούκου για την υλοποίηση του έργου επέκτασης της Διώρυγας του Πηνειού, απέσπασε, ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης κατά την διάρκεια της συνάντησης των φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος  με τον Πρωθυπουργό και το επιτελείο του που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα. "Το έργο αυτό είναι ένα έργο πνοής για τους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας. Όπως είναι γνωστό ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής αυτής είναι η έλλειψη νερού για άρδευση των καλλιεργούμενων εκτάσεων." σχολίασε ο Αχαιός Βουλευτής.

Ο Αχαιός πολιτικός για να εξασφαλίσει ότι η δέσμευση αυτή του Υφυπουργού θα υλοποιηθεί άμεσα, κατέθεσε και ερώτηση στη Βουλή και ζητά την δέσμευση της ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου και ενώπιον των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις