Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ο απολογισμός της διοίκησης του ΠΕΑΚ (δείτε φωτό)

Ο απολογισμός της διοίκησης του ΠΕΑΚ (δείτε φωτό)

Εληξε η θητεία της

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Νίκος Παπαδημάτος, ανακοίνωσε την απόφασή του για αποχώρηση σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Παρασκευή στο πλαίσιο του απολογισμού της απερχόμενης διοίκησης, της οποίας η θητεία έληξε.

Επίσης, δεν θα συνεχίσουν δύο ακόμη μέλη της απερχόμενης διοίκησης, ο γραμματέας Αριστείδης Ασημακόπουλος και ο έφορος Γιώργος Ζησιμάτος.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Κάνοντας τον απολογισμό ο Νίκος Παπαδημάτος είπε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι σε αυτή την 4ετία τα πράγματα μπήκαν σε σειρά. Το πρόσημο της παρουσίας μας είναι θετικό. Οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ πρέπει να στηριχτούν. Πρέπει και οι ομάδες να είναι συνεπείς, αλλά εδώ δεν ήταν. Εύχομαι να έχουν από την πλευρά τους καλύτερα έσοδα, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουν ΝΟΠ και ΝΕΠ ότι πρέπει να έχουν καλύτερη ανταπόκριση στις υποχρεώσεις τους. Εμείς απέναντί τους ήμασταν εντάξει, αυτοί δεν ήταν. Νόμιζαν ότι η διοίκηση είναι παράρτημα υπαλλήλων του ΝΟΠ και της ΝΕΠ. Όχι, είμαστε διοίκηση, εξουσιοδοτημένη από το Υπουργείο και εκπροσωπούμε την Πολιτεία».

Για το κολυμβητήριο στην Αγυιά ο Νίκος Παπαδημάτος υπογράμμισε: «Μπήκε σε μία σειρά, δεν κρύβω ότι θα περίμενα οι διαδικασίες και οι ταχύτητες να είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που είναι. Ας ελπίσουμε, επειδή στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε πως λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός, ότι θα προχωρήσει».

 

Ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης, Μιχάλης Κουρέτας αναφέρθηκε στα οφέλη της Πάτρας από τις διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας και οι γραμματέας Αριστείδης Ασημακόπουλος,  έφορος Γιώργος Ζησιμάτος, ταμίας Τάσος Χρυσανθόπουλος και το μέλος της διοίκησης, Νικολίτσα Κωστοπούλου  σε συγκεκριμένα στοιχεία και στον τρόπο λειτουργίας και στελέχωσης του ΠΕΑΚ στην διάρκεια της 4ετούς θητείας της απερχόμενης διοίκησης.

Παράλληλα έγινε αναφορά σε προγραμματισμό που περιλαμβάνει έναρξη και ολοκλήρωση του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του «Πεπανός», έναρξη και ολοκλήρωση των έργων σε Αγυιά, βοηθητικό «Τόφαλος», ένταξη της οικοπεδικής έκτασης και των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ στο Ταμείο Ανάκαμψης για την πλήρη αστική ανάπλαση του χώρου μέσω του σχεδιασμού και της δημιουργίας αθλητικού πάρκου διερεύνηση της δυνατότητας ένταξης του «Κ. Πετρόπουλος» σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης υλικοτεχνική βελτίωση της εγκατάστασης άμμου στο «Σπ. Αβράμης».

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports