Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καύσωνας: Η Φίνος Φίλμ μας δροσίζει με χιουμοριστικό βίντεο από την χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά

Καύσωνας: Η Φίνος Φίλμ μας δροσίζει με χ...

Ένα απολαυστικό βίντεο με σκηνές από γνωστές ταινίες και αγαπημένους ηθοποιούς δημοσίευσε η Φίνος Φιλμ με αφορμή τον καύσωνα «Κλέων»

Έφτασε και ο Καύσωνας Κλέων μαζί με θερμές αέριες μάζες από την χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, σχολιάζει η finos film σε ανάρτησή της.


Επικές ατάκες από την χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά ακούγονται στο βίντεο που έχει ως θέμα τις ζεστές ημέρες της πρωτεύουσας πριν από δεκαετίες. «Καλέ συ, θα βγάλεις την μπέμπελη», «Πολύ ζέστη σήμερα, πολύ...», «Το τι ζέστη κάνει στην Αθήνα σήμερα βρε παιδιά ούτε λέγεται ούτε περιγράφεται», «Πλάκωσε η ζέστη και θα ανάψουνε τα κρέατα», είναι μερικές από τις ατάκες των αγαπημένων «ηρώων» του ελληνικού κινηματογράφου. 

Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Βάλτος», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Έλα στο Θείο», «Ο Κατεργάρης», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Η Ωραία των Αθηνών», «Ο Γόης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Το Ταξίδι», «Εκείνος και Εκείνη», «Η Αμαρτία της Ομορφιάς» και «Ο Τσαρλατάνος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight