Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοτικές Εκλογές 2023: Έξι ακόμα υποψήφιοι με τον Θεόδωρο Μπαρή

Δημοτικές Εκλογές 2023: Έξι ακόμα υποψήφ...

Ανακοίνωση νέων υποψηφίων

Έξι νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Μπαρής. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

|Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», ο οποίος απαρτίζεται από πρόσωπα ικανά, ενεργούς πολίτες, οι οποίοι εκπροσωπούν όλα το φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής και καταθέτουν στη συλλογική προσπάθεια το όραμα, το σχέδιο, τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

«Η ανόρθωση και ανάταξη της τοπικής μας κοινωνίας και οικονομίας είναι στα χέρια των συνδημοτών μας. Εμείς πριν από τέσσερα χρόνια αναλάβαμε την ευθύνη να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την τόνωση της απασχόλησης και την αξιοποίηση του τοπικού μας πλούτου, ώστε οι νέοι να μείνουν στην γενέθλια γη τους και να έχουν προοπτική. Καταφέραμε πολλά, όμως μπορούμε περισσότερα. Σε αυτό το δρόμο συνεχίζουμε και προχωράμε με συνεργασία και αξιοπρέπεια για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει», δήλωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής καλωσορίζοντας ακόμη έξι υποψήφιους στο συνδυασμό.

Πρόκειται για τον Νίκο Μαρτζάκλη από το Μάνεσι, τη Θεοδώρα Καλυβιώτη από το Κάλφα, τον Νίκο Μπούντα από τον Καταρράκτη, την Νικολίτσα (Λίτσα) Τζαϊλάκη από τη Ροδιά, τον Θεόδωρο (Λάκη) Μιχαλόπουλο από τη Χιόνα και τον Γιάννη Ζαχαρόπουλο από τον Άγιο Δημήτριο Αλεποχωρίου.

 

ΟΙ ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 

- Νίκος Μαρτζάκλης του Αποστόλου από το Μάνεσι

Ο Νίκος, εκπρόσωπος της νέας γενιάς που επιλέγει συνειδητά να μάχεται για ένα καλύτερο αύριο, είναι  γεννημένος στην Πάτρα,  με καταγωγή από το Μάνεσι Τριταίας. Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με Μεταπτυχιακές σπουδές στον Σχεδιασμό Ανθεκτικών, Βιώσιμων και Ευφυών Υποδομών εργάζεται ως μηχανικός κατασκευής σε μεγάλα έργα υποδομής για πάνω από μια δεκαετία. Μέλος της Αντιπροσωπίας του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας και της Μόνιμης Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΔΕ «Πολιτικής Προστασίας, Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών, Υγείας & Ασφάλειας» έχει ενεργό παρουσία και δράση όχι μόνο στον τεχνικό κόσμο, αλλά και στην τοπική κοινωνία. Με την υποψηφιότητά του η αυτοδιοικητική «οικογένεια» της «Συνεργασίας για τον Ερύμανθο» αποκτά έναν ακόμη πολύτιμο μέλος, έτοιμο να στηρίξει το πρόγραμμα του συνδυασμού για έναν Δήμο πρωτοπόρο που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις.

 

- Θεοδώρα Καλυβιώτη από το Κάλφα

Η Θεοδώρα, μόνιμος κάτοικος στο Κάλφα έχει μεγαλώσει με θυσίες τα τέσσερα παιδιά της. Μια δυναμική γυναίκα που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά με σκοπό να προσφέρει στο χωριό και στον Δήμο. Με αποφασιστικότητα τάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου, Θόδωρου Μπαρή  και ζητά την εμπιστοσύνη των συνδημοτών της για να έρθουν καλύτερες μέρες.

 

- Νίκος Μπούντας από τον Καταρράκτη

Ο Νίκος, ένας ακόμη νέος άνθρωπος με μαχητικότητα συστρατεύεται στον αγώνα για έναν Δήμο λειτουργικό που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις. Δημόσιος υπάλληλος στο επάγγελμα, θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα αναλαμβάνοντας την ευθύνη να αξιοποιήσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στον τομέα της διοίκησης προς όφελος της κοινωνίας. Τάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου, ο οποίος με αποφασιστικότητα, όπως λέει, απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πράξη όσα έμοιαζαν ανέφικτα.

 

- Νικολίτσα (Λίτσα) Τζαϊλάκη από τη Ροδιά

Η Λίτσα είναι μια ακόμη δυναμική γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών που με τιμή και χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δημάρχου να είναι υποψήφια με τη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» και μάλιστα για πρώτη φορά. Είναι παντρεμένη με τον Αλέξη Ρόδη  και μοιράζεται το ίδιο όραμα για τον τόπο. Με διάθεση προσφοράς και αέρα ανανέωσης είναι έτοιμη, ως μέλος της ομάδας της παράταξης να δουλέψει με αποτελεσματικότητα για την ανάδειξη του Δήμου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

 

- Θεόδωρος (Λάκης) Μιχαλόπουλος από τη Χιόνα

Ο Λάκης, μόνιμος κάτοικος της Χιόνας ασχολείται με την κτηνοτροφία. Ένας αγωνιστής της ζωής, αυθεντικός άνθρωπος που αγαπάει το χωριό του και τον τόπο μας και θέλει να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις για να πάει μπροστά! «Με όραμα και αποφασιστικότητα για το μέλλον του τόπου μας αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος, όπως και πολλοί άλλοι αξιόλογοι συνδημότες μας στηρίζοντας τον ενεργό και αποτελεσματικό Δήμαρχο, Θόδωρο Μπαρή. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους και με τη νίκη», δήλωσε ο ίδιος

 

 

- Γιάννης Ζαχαρόπουλος από τον Άγιο Δημήτριο Αλεποχωρίου 

Ο Γιάννης, είναι συνταξιούχος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Άνθρωπος που έχει αφήσει το στίγμα του στην τοπική κοινωνία προσφέροντας ανιδιοτελώς μέσα από την ενασχόλησή του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλεποχωριτών «Ο Ερύμανθος», στον οποίο υπήρξε ιδρυτικό μέλος, πιστεύει στη δύναμη των δημιουργικών ανθρώπων. Με όραμα και σχέδιο καλεί τους συνδημότες του να κρατήσουν αλώβητες τις αρχές που τους ενώνουν για να συνεχίσει ο Δήμος τη δημιουργική του πορεία.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις