Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελεονώρα Μελέτη αποχώρησε από το Dancing with the Stars!

Η Ελεονώρα Μελέτη αποχώρησε από το Danci...

Νέο επεισόδιο την Πέμπτη με διπλή αποχώρηση

Τι κι αν πολλοί δεν το περίμεναν και εξεπλάγησαν, η Ελεονώρα Μελέτη ήταν αυτή, που αποχωρησε χθες από το Dancing with the Stars.Η γνωστή παρουσιάστρια αναμετρήθηκε με την Νάντια Μπουλέ και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το show.

Το χθεσινό επεισόδιο σήμανε και την επιστροφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο πλατό του Dancing, επιλέγοντας να χορέψει cha-cha. Κατά τα άλλα, οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν σάμπα, μάμπο, quick step, τάνγκο και cha cha cha.Ακόμη, για πρώτη φορά στο “Dancing with the stars” οι λαμπεροί διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε δυο ομάδες για να αντιμετωπίσουν το cha cha cha challenge.

Στην πρώτη ομάδα συμμετείχαν οι: Νάντια Μπουλέ, Αγγελική Ηλιάδη και Κώστας Μαρτάκης, οι οποίοι διαγωνίστηκαν με το “Baby itʼs over” της Έλενας Παπαρίζου και αναδείχθηκαν νικητές σʼ αυτήν την πρόκληση, ενώ, τη δεύτερη ομάδα αποτέλεσαν οι: Ελεονώρα Μελέτη, Αργύρης Αγγέλου και Τρύφωνας Σαμαράς, οι οποίοι χόρεψαν με το “Only Girl” της Rihanna.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight