Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοτικές εκλογές 2023- Νέα Πάτρα: Ο δήμος αφήνει χωρίς καντίνες την πλαζ

Δημοτικές εκλογές 2023- Νέα Πάτρα: Ο δήμ...

Επίθεση της δημοτικής παράταξης στο δήμο Πατρέων για τις καντίνες στην πλαζ

Επίθεση στη δημοτική αρχή για την απουσία αναψυκτηρίου στην πλαζ της Πάτρας κάνει η παράταξη Νέα Πάτρα του Νίκου Νικολόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: "Η δημοτική αρχή για λόγους ιδεοληψίας και κομματικής αγκύλωσης, στερεί το δικαίωμα σε χιλιάδες λαικες φτωχές οικογένειες της Πάτρας, που επιλέγουν το μπάνιο τους εντός του αστικού ιστού του Δήμου, να έχουν την δυνατότητα αγορά ενός καφέ ή νερού ή αναψυκτικού.

Ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα Θόδωρος Κανελλόπουλος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που απηχεί απόλυτα τις απόψεις του επικεφαλης Νίκου Νικολόπουλου και του συνδυασμού μας.

Θ.Κανελλόπουλος: Για να μην καταβάλει το προβλεπόμενο 40% στο κράτος των εσόδων ο Δήμος Πατρέων, αφήνει χωρίς καντίνες την πλαζ.

Η Δημοτική Αρχή της ΛΑΪΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ θεωρεί ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους στην Πάτρα.
Επικαλείται μέσω της ανακοίνωσης σχετικά με την επιστολή της στην ΕΤΑΔ Α.Ε., ότι τις ευθύνες που δεν εγκαταστάθηκαν καντίνες στην πλαζ, έχει η κυβέρνηση με την πρόσφατη νομοθεσία που κατέθεσε τον Μάρτιο.
Αναφέρει ότι επιχειρείται η ιδιωτικοποίηση και η αξιοποίηση των παραλιών από συμφέροντα, ενάντια στις Λαϊκές Ανάγκες.

Δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι άλλη.
Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου και στο αφήγημα που θέλει να καταθέσει στον Πατραϊκό Λαό για να παραπλανήσει …
Δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να προκηρύξει διαγωνισμό για την τοποθέτηση καντινών στην πλαζ.
Δεν θέλει να εφαρμόσει τον νόμο στο άρθρο 7 παρ.2β (ΦΕΚ Β’ 1432/10.3.20230), που προβλέπει την καταβολή 60% στον αρμόδιο ΟΤΑ και του 40% στο Κράτος.

Για λόγους ιδεοληψίας και κομματικής αγκύλωσης, στερεί το δικαίωμα σε χιλιάδες φτωχές οικογένειες της Πάτρας, που επιλέγουν το μπάνιο τους εντός του αστικού ιστού του Δήμου, να έχουν την δυνατότητα αγορά ενός καφέ ή νερού ή αναψυκτικού.
Τους ωθεί πιθανόν στο κατάστημα εστίασης εντός των πρώην εγκαταστάσεων του κάμπινγκ.
Αποστερεί ταυτόχρονα και τη δυνατότητα μικροεπαγγελματιών με καντίνα, να βγάλουν ένα μεροκάματο και να ζήσουν την οικογένεια τους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι όπως της παρουσιάζει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας.

Γιατί αποκρύπτει ότι και στο άρθρο 2 της Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1432/10.3.20230) προβλέπονται οι διαδικασίες αξιοποίησης και χρήσης των παραλιών".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις