Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks: Όλγα Κοτλιδά, το νέο αστέρι του στυλ

My Style Rocks: Όλγα Κοτλιδά, το νέο αστ...

Δείτε βιντεο

Η Ολγα κέρδισε τον τίτλο και τα χρήματα στο «My Style Rocks» και η Emilia αυτό που ακριβώς ήθελε εξαρχής: την δημοσιότητα και την προβολή.

Σε άλλα λόγια το στυλ επιβραβεύτηκε και δικαίως αλλά και το τηλεοπτικό εκτόπισμα βρήκε την θέση του δίπλα στην νικήτρια.

Τελικός ήταν όμως και πέρασε. Και σύντομα ξεκινούν οι διαδικασίες που θα διαδεχτούν τις νυν νικήτριες. Τα κάστινγκ θα πάρουν φωτιά στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου, όπου το στυλ ελάχιστα θα μετράει, όσο η τηλεοπτική λαγνεία για φώτα θα είναι αυτή που θα δρασκελίζει τις αυτοσχέδιες πασαρέλες και θα ικανοποιεί τις επιτροπές που θα την αναδείξουν.

Το «My style rocks» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με έναν τελικό, που ισορρόπησε ικανοποιητικά μεταξύ του δικαίου και του τηλεοπτικού προσδοκώμενου. Η Ολγα Κοτλιδά πάλεψε με όπλο το στυλ και η Emilia Vodos ως καμβάς για πολλά ριάλιτι. Στο παρά ένα έχασε την πρώτη θέση, όμως ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η αντίπαλός της πειραματίστηκε, προσπάθησε, δούλεψε και είχε στυλ.

Εκείνη επέλεξε έναν άλλο δρόμο, πιο θορυβώδη και προκλητικό σε τηλεοπτική συμπεριφορά, πότε σνομπάροντας ως Χολιγουντιανή απομίμηση τις συμπαίκτριές της και πότε με δάκρυα που, ως άλλη Εμιλυ in Paris, ένιωσε πολύ σημαντική για το πλατό που χρειάστηκε να περπατήσει, προκειμένου να πείσει ότι γεννήθηκε για το βάθρο

Ο τελικός δεν είχε μόνο τις δύο πρωταγωνίστριες. Η πασαρέλα ξεκίνησε με την Σελένη Φωτιάδη και ακολούθησαν η Όλγα Κοτλιδά, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Emilia Vodos και η Αναστασία Σαμαρά. Το πρώτο μέρος του διαγωνισμού δεν φάνηκε να πηγαίνει όπως ήλπιζαν και η κριτική επιτροπή αποφάσισε να μην… αποφανθεί την αποχώρηση κάποιας διαγωνιζόμενης και να περάσουν όλες στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight