Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Ξαναχτύπησε" ο γιος του ιερέα- Έπαιξε 6.100 ευρώ σε δύο πρακτορεία αλλά δεν πλήρωσε

φωτο αρχείου eurokinissi

φωτο αρχείου eurokinissi

Ο αγώνας απεξάρτησης από τον τζόγο

Οι προσπάθειες που καταβάλλει για να νικήσει το πάθος του για τον τζόγο, είναι πολλές, όμως ο γιος του Πατρινού ιερέα συνεχίζει τη δράση του.

Ααποτέλεσμα να έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων του ΟΠΑΠ.

Το... παπαδοπαίδι που έχει κατά το παρελθόν «χτυπήσει» σε αρκετά πρακτορεία της Πάτρας φεσώνοντάς τα, έδρασε ξανά, προχθές το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός μετέβη αρχικά σε πρακτορείο στην οδό Νοταρά και άρχισε να παίζει στοιχήματα σε παιχνίδι εικονικού ποδοσφαίρου.

Όταν το ποσό που έχανε έφθασε να είναι αρκετά υψηλό, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να πληρωθεί, καθώς το χρέος είχε ανέλθει στα 4.700 ευρώ! Ο γιος του ιερέα δήλωσε πως δεν έχει χρήματα για να πληρώσει. Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη, ο οποίος, όμως, λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καθώς καταβλήθηκε η οφειλή σε βάρος των ιδιοκτητών πρακτορείων του ΟΠΑΠ.

Από την προανάκριση προέκυψε πως είχε δράσει και σε άλλο πρακτορείο με το... φέσι να φθάνει στο ποσό των 6.100 ευρώ! Να σημειωθεί ότι είναι η πολλοστή φορά που ο συγκεκριμένος έχει συλληφθεί, καθώς πηγαίνει σε πρακτορεία ΟΠΑΠ στοιχηματίζει και στο τέλος αφήνει χρέη στις επιχειρήσεις υποστηρίζοντας πως δεν έχει χρήματα, τα οποία ωστόσο η οικογένειά του τα καλύπτει στη συνέχεια.

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Για το περιστατικό η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει τα εξής: «Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α ́Αστυνομικού ΤμήματοςΠατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε δύο πρακτορεία Ο.Π.Α.Π. και συμμετείχε σε νόμιμα τυχερά παιχνίδια, χωρίς να καταβάλει το κόστος συμμετοχής στις επιχειρήσεις, προκαλώντας οικονομική ζημία, συνολικού ύψους 6.100 ευρώ».

ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά του ανεβαίνει μεγάλο γολγοθά καθώς παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες που έχει κάνει για να απεξαρτηθεί από τον τζόγο ο νεαρός, παρακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα στην Αθήνα και μετέπειτα αναζητώντας καταφύγιο σε...οικείο προστατευμένο περιβάλλον, δυστυχώς, η πρόσφατη επιστροφή του σηματοδοτήθηκε με αυτήν την αρνητική εξέλιξη.

πηγή εφημερίδα Γνώμη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις