Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023-Γ. Παπανδρέου: Συναντήσεις με τον Πρύτανη και τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών

Εκλογές 2023-Γ. Παπανδρέου: Συναντήσεις ...

Η ανακοίνωση

Συναντήσεις με τον Πρύτανη Χρήστο Μπούρα και τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, είχε σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Σε σχετική του ανακοίνωση, αναφέρει: 

"Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου συναντήθηκε με τον Πρύτανη, Χρήστο Μπούρα και τους αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Πατρών.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, έγινε αναλυτική παρουσίαση του στρατηγικού σχεδιασμού και των δράσεων διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου και αναδείχθηκε η απαραίτητη ανάγκη ενίσχυσης του, σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφέρθηκε στην μεγάλη κοινωνική συμβολή του Πανεπιστημίου στην περιοχή, καθώς επίσης και στην ανάγκη να υποστηριχθεί η εξωστρεφής πορεία του, με την ουσιαστική συμβολή της πολιτείας στην διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του.
Ακολούθως, συναντήθηκε με το προεδρείο και τα μέλη του συλλόγου διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις