Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/ΤΔΕ και στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Εκλογές 2023: Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στο...

Η ανακοίνωση

Επίσκεψη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/ΤΔΕ και στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου.

Σε σχετική του ανακοίνωση, αναφέρει:  "Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς της περιοχής, είχε σήμερα μια εκτενή και ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία με τις διοικήσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/ΤΔΕ και Οικονομικού Επιμελητηριου Ελλαδας.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΕ, κ. Βασίλη Αιβαλή για την πορεία των αναπτυξιακών υποδομών της περιοχής και την ανάγκη εντατικοποίησης του ρυθμού υλοποίησης τους από την πολιτεία.
Στη συναντηση με το ΟΕΕ ο Πρόεδρος του κ. Γιώργος Παππάς, εστίασε στα τεράστια προβλήματα των επιχειρήσεων που πλήττονται απο την γενικευμένη κρίση και την έλλειψη στοχευμένων μέτρων και πλαισίου προστασίας.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου εξέφρασε την άποψη, ότι η αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, αλλά και της χώρας, χρειάζεται την απαραίτητη συνεργασία όλων των δυνάμεων, με θεσμούς που να λειτουργούν δημοκρατικά, ώστε η κοινωνία να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο μέλλον.
Επιπλέον τόνισε, την αναγκαιότητα να υπάρξει ουσιαστική συνεισφορά της πολιτείας με ιεραρχημένες δράσεις σε όλους τος κλάδους όσον αφορά την στήριξη της επιχειρηματικότητας αλλά και των πολιτών, δίνοντας έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις