Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: «Back to back» στον τάκο ο Βασάλος και η… απολογία του Μπάρτζη

Survivor All Star: «Back to back» στον τ...

Δείτε βιντεο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλοςείναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star μετά την ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Ο 33χρονος γυμναστής βγαίνει στον τάκο για 2η συνεχόμενη φορά και περιμένει να μάθει τους άλλους δύο με τους οποίους θα αναμετρηθεί για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια άλλαξε το κλίμα στην παραλία, με τους παίκτες να βγάζουν ακόμα και σύνθημα. Από τους Μπλε οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος πανηγύριζαν την αποχώρηση του 49χρονου φωνακλά μισθοφόρου, τραγουδώντας μάλιστα και σύνθημα.

 Ο Τάκης εκτός από τον Μπάρτζη είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση και με τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος με τη σειρά του φάνηκε ικανοποιημένος από την... ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. «Έγινε το καλύτερο δυνατό σενάριο, είχα φτάσει σε ένα σημείο που με στεναχωρούσε η όλη κατάσταση. Δε μπορούσα πια να διαχειριστεί το παιχνίδι κι εμείς εδώ περνούσαμε έναν Γολγοθά. Θεωρώ ότι ο κόσμος είδε τι συμβαίνει εδώ και έπραξε σωστά», σημείωσε ο τραγουδιστής.

 Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης ενοχλήθηκε από την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη και την κραυγή ικανοποίησης που έβγαλε όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ο συμπαίκτης του στην Κόκκινη ομάδα, μιλώντας για έλλειψη παιδείας, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος περιμένει υποστήριξη από τον φίλο του που επέστρεψε στο Αίγιο.

 «Έφυγε ο φίλος μου ο Τάκης αλλά έφυγε ολοκληρωμένος. Άντεξε ένας 50άρης που έπαιζε με 25άρηδες και 30άρηδες. Όπως και να ‘χει θα λείψει από το παιχνίδι», είπε ο Βασάλος για τον Τάκη με τον οποίο και είχε έρθει πολύ κοντά, κάνοντας παράλληλα και τη σκέψη ότι η αποχώρησή του λειτουργεί θετικά προς εκείνον, αφού έτσι θα έχει ακόμα έναν υποστηρικτή πίσω στην Ελλάδα.

«Στη συγκεκριμένη φάση του παιχνιδιού, ο Τάκης έπρεπε να φύγει. Μετά από όλες αυτές τις εντάσεις, τις επιθέσεις που του κάνανε για να τον εκνευρίσουν πιστεύω ότι του έκανε και καλό το ότι αποχώρησε. Θα ηρεμήσει, θα πάει στην κόρη του, θα δει και το παιχνίδι λίγο διαφορετικά απ' έξω, θα με σαπορτάρει κιόλας απ' ό,τι κατάλαβα. Αν δεν με σαπορτάρει κι ο Τάκης...», τόνισε ο Βασάλος.

 «Έχουμε περάσει όλοι τις ίδιες δύσκολες στιγμές 5 μήνες εδώ, οπότε θα έπρεπε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που φεύγει, όποιος κι αν είναι και σε όποια αντιπαράθεση κι αν έχουμε έρθει», δήλωσε με νόημα ο Σάκης.

 «Μπορεί να ήταν νευρικός, ευέξαπτος και ό,τι άλλο ήταν αλλά θα λείψει από το φετινό Survivor με όλο τον χαμό που έφερνε», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 Την δική του εξήγηση για τον αυθόρμητο πανηγυρισμό του στην αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια έδωσε ο Νίκος Μπαρτζης. «Χτύπαγε η καρδιά μου από την αγωνία, γι'αυτό μου βγήκε αυθόρμητα η κραυγή, ένιωσα μεγάλη δικαίωση για αυτά που είχαν προηγηθεί», δήλωσε ο 28χρονος αγρότης και σημείωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «1000 φορές να γινόταν αυτή η στιγμή, 1000 φορές την ίδια αντίδραση θα είχα».

 Οι παίκτες των δύο ομάδων πριν ριχτούν στο στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, πέρασαν ξένοιαστες στιγμές στα γνωστά «Παιχνίδια της Καραϊβικής», εκεί όπου έγιναν και... αποκαλύψεις.

 Αρχικά, Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία ερώτηση που αφορούσε στους singles και στο κατά πόσο αυτοί επιδιώκουν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μετά την πανδημία του Covid-19, με τους δύο παίκτες να... καρφώνονται δείχνοντας την αμηχανία τους, δεδομένων των φημών που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι.

 Τα ευτράπελα βέβαια στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες ρωτήθηκαν για το συνολικό μήκος του Σινικού Τείχους σε χιλιόμετρα. Ωστόσο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν γνώριζε το μεγαλύτερο σε διαστάσεις ανθρώπινο έργο που δημιούργησαν οι Κινέζοι για να προστατευτούν από τις επιδρομές μογγολικών και τουρκικών φύλων από τα βόρεια σύνορά τους, ζητώντας τη βοήθεια και τις γνώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος την... έδωσε στον Γιώργο Λιανό.

«Τι είναι το Σινικό Τείχος με ρωτάει εδώ πέρα… πού την έχουμε φέρει αυτή την άσχετη εδώ πέρα; Σε παρακαλώ, πέρασε έξω», της είπε χαριτολογώντας ο Βασάλος.

 Νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε με 7-5 και πριν τον αγώνα για την 1η ασυλία πήραν δυνάμεις τρωγοντας το γλυκἀκι τους.

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό σκέλος οι Μπλε μπήκαν δυνατά στο στίβο μάχης και παρότι οι Κόκκινοι κατάφεραν από το 7-3 να μειώσουν σε 7-6 η Σταυρούλα το τελείωσε το πρώτο σετ με 8-6.

 Στο 2ο σετ οι Κόκκινοι πίεσαν για την ισοφάριση και κατάφεραν να πάνε το ματς σε flag race. Όμως η Στέλλα και ο Μπόγδανος τα πήγαν καλύτερα από τη Μελίνα και τον Σάκη με το τελικό 8-7 να δίνει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στους Μπλε.

 Στο Συμβούλιο του νησιού πριν οι Κόκκινοι οδηγηθούν στην κάλπη, οι παίκτες των δύο ομάδων εξέφρασαν την άποψή τους για την πανηγυρική αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη στην αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Οι Κόκκινοι κατέκριναν τη στάση του 28χρονου αντιπάλου τους, ενώ οι Μπλε το χαρακτήρισαν ως «δική του προσωπική επιλογή».

 «Έχω φάει πολύ «ξύλο» από τον Τάκη. Εγώ πήρα την επιβεβαίωση ότι ο κόσμος βλέπει αυτά που γίνονται με τον Τάκη και μου βγήκε από μέσα μου, μού έφυγε ένα βάρος ότι δεν είμαι εγώ ο τρελός της υπόθεσης. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο είναι κακό. Αυτός είμαι εγώ», απολογήθηκε ο Νίκος Μπάρτζης.

 Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, αποδέχθηκε την επανεκλογή του και τόνισε πως εμπιστεύεται την κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight