Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τηλεθέαση: Ο Σασμός, το Survivor All Star και η πρεμιέρα της Αναστασοπούλου

Τηλεθέαση: Ο Σασμός, το Survivor All Sta...

Ο ανταγωνισμός καλά κρατά στη βραδινή ζώνη με τη ψυχαγωγία να συναντά την ενημέρωση

Το βράδυ της Τετάρτης το «Survivor All Star» επιφύλασσε ένα δυνατό επεισόδιο στο φανατικό του κοινό.

Οι συγγενείς των παικτών κατέφτασαν στον Άγιο Δομίνικο με τη συγκίνηση να πρωταγωνιστεί και τους συμμετέχοντες να «λυγίζουν».

Έτσι, το ριάλιτι επιβίωσης εμφανίστηκε με ανεβασμένα ποσοστά στους πίνακες της Nielsen. Συγκεκριμένα, έκανε 19% στο σύνολο και 17,8% στους τηλεθεατές 18-54.

Στην prime time νικητής αναδείχτηκε, για μία ακόμη φορά, ο «Σασμός» του ALPHA με 24,7% στο σύνολο και 23,6% στο δυναμικό κοινό. 

«Η Γη της Ελιάς» στο MEGA, από τις 21.00 έως τις 22.50, σημείωσε 23,2% στο σύνολο και 16,1% στο δυναμικό κοινό. Το «Μαύρο Ρόδο», που ακολούθησε, έκανε 18,9% στο σύνολο και 13,5% στους τηλεθεατές 18-54. H παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», σημείωσε 14,3% στο σύνολο και 15,6% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» ξεχώρισε ξανά σημειώνοντας 24,3% στο σύνολο και 19,7% στο δυναμικό κοινό. Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», έκανε 17,6% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό.

Χθες, όμως, στη βραδινή ζώνη, έκανε πρεμιέρα και η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Αρένα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Ωστόσο, περιορίστηκε στο 4,6% στο δυναμικό κοινό και στο 5,3% στο σύνολο.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight