Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το μεσημέρι η κηδεία του 29χρονου πατέρα που σκοτώθηκε στα Συχαινά

Πάτρα: Το μεσημέρι η κηδεία του 29χρονου...

Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε στην άσφαλτο το πρωί της Δευτέρας

Το τελευταίο αντίο στο 29χρονο παλικάρι που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στα Συχαινά της Πάτρας, θα πουν σήμερα η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.

Η κηδεία του Φραντζέσκο (Μάριο) Ντουλάι θα γίνει στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β΄ Κοιμητήριο Πάτρας.

Συντετριμμένοι οι γονείς του Σπύρος και Χριστίνα, τα αδέλφια του Ρενζίνο, Κρέτα, η κορούλα του, οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα. Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα παλικάρι καλοσυνάτο, εργατικό, κοινωνικό και πάντα με το χαμόγελο.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Για το νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα προχθές το πρωί στα Συχαινά, η Αστυνομία γνωστοποίησε πως από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της ανέφερε: «29χρονος αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οδηγού του δικύκλου. Ενεργείται έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις