Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Arvana Baby: Έφθασε ανανεωμένο το βρεφικό πολυκαρότσι Quax Crooz2 - Πραγματική καινοτομία

Arvana Baby: Έφθασε ανανεωμένο το βρεφικ...

Διαφέρει από όλα τα άλλα καρότσια της αγοράς

Μια άφιξη που θα ενθουσιάσει τους γονείς εντοπίσαμε στα πάντα ενημερωμένα κατάστηματα Arvana Baby, Ερμού 77 και Ερμού 70. Ο λόγος για το καρότσι Quax Crooz 2, από τη σειρά που έχει κάνει αίσθηση διεθνώς. Διαθέτει καινούριο design, διατηρώντας την κορυφαία ποιότητα, ενώ κυκλοφορεί και σε υπέροχο μπεζ χρώμα. Θα το βρείτε σε ύφασμα ή οικολογική δερματίνη εξαιρετικής αντοχής, με ηλιοπροστασία στους 50 βαθμούς UV.

Αυτό που το ξεχωρίζει κυρίως, είναι βέβαια πως κλείνει πρωτοποριακά με μόνο μια κίνηση από το ένα χέρι, σε δευτερόλεπτα! Λόγω των άριστων αναρτήσεών του απορροφάει όλους τους κραδασμούς στη βόλτα. Η λαβή του έχει δέκα διαφορετικές θέσεις και η πλάτη ρυθμίζεται σε τέσσερα επίπεδα. Πολύ ελαφρύ και ευέλικτο, «μεταμορφώνεται» πανεύκολα σε υπερσύγχρονο πορτ μπεμπέ- από τα μεγαλύτερα που κυκλοφορούν και συμβατό με τα καθίσματα αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει όλα τα πρακτικά περιφερειακά αξεσουάρ, αποτελώντας κυριολεκτικά ένα super πολυκαρότσι για διαφορετικές ηλικιακές φάσεις του παιδιού.

Τα κατάστηματα Arvana Baby αντιπροσωπεύουν τη νέα εποχή της εμπορικής οικογένειας Καλογεράτου. Με εκλεκτική αισθητική προσφέρουν ό,τι καλύτερο για τη διακόσμηση του σπιτιού και του παιδικού δωματίου καθώς και την ελίτ των επώνυμων labels σε λευκά και βρεφικά είδη.

Info:

Arvana Baby

  • Ερμού 77 (καρότσια, βρεφικό δωμάτιο) 
  • Ερμού 70 (λευκά είδη, είδη δώρων)

Τηλ.: 2610 224910

www.arvana.gr 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View