Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένα αφιέρωμα στη μνήμη της συμπληρωματικής θεραπεύτριας Δήμητρας Τσατσούρη από την Κοινο_Τοπία

Πάτρα: Ένα αφιέρωμα στη μνήμη της συμπλη...

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στις 8.30 μμ στον πολυχώρο της οργάνωσης στην οδό Καραϊσκάκη 153, ισόγειο

Μια συνάντηση πριν 30 χρόνια περίπου σε αναζητήσεις προσωπικής ανάπτυξης έμελλε να είναι μια από τις αφετηρίες για νέες φιλίες, δημιουργικές πρωτοβουλίες, δράσεις στο κοινωνικό πεδίο που συνδέονται αναπόσπαστα και με την Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία (https://www.koinotopia.gr).

Άτομα με ανησυχίες και διάθεση διερεύνησης πτυχών της προσωπικότητάς τους συναντώνται με αφορμή πρωτοβουλίες της Wijngaards Marijke αλλά και μιας γενικότερης ενδοσκόπησης και αναζήτησης δυνατοτήτων μιας πιο ολοκληρωμένης συναισθηματικής ανάπτυξης. Η Δήμητρα Τσατσούρη είναι μέσα σε αυτά τα πρόσωπα. Τα χρόνια κυλούν και η Δήμητρα Τσατσούρη, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων αλλά με ουσιαστικό αποτύπωμα στο χώρο των συμπληρωματικών θεραπειών αφήνει έντονο το στίγμα της στην Πάτρα.

Πολύ πρόωρα όμως και σε ηλικία μόλις 58 ετών έφυγε από κοντά μας το Μάρτιο του 2022 αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όσους τη γνώρισαν λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Κοινο_Τοπίας, της οποίας η Δήμητρα Τσατσούρη υπήρξε υποστηρίκτρια, συνεργάτιδα, συνοδοιπόρος και φίλη.

Θέλοντας να τιμήσει την κοινωνική της προσφορά αλλά και να την αποχαιρετίσουν οι άνθρωποι που τη γνώρισαν, την εκτίμησαν και που τόσο τους κόστισε η απώλεια της η Κοινο_Τοπία οργανώνει την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στις 8.30 μμ στον πολυχώρο της οργάνωσης στην οδό Καραϊσκάκη 153, ισόγειο, ένα αφιέρωμα στη μνήμη της. Για την καλύτερη διαχείριση της εκδήλωσης θα ήταν σκόπιμο να ενημερώσετε για την παρουσία σας στο 2610.277171 ή στη γραμματεία της οργάνωσης 2610.622250, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11-2μμ.

Η Καλλιόπη Γαλάνη δασκάλα γιόγκα και αρωματοθεραπεύτρια θα προσπαθήσει μέσω μιας σύντομης παρουσίασης να προσεγγίσει την προσωπικότητα της Δήμητρας Τσατσούρη μέσα από τις κοινές αφετηρίες του δρόμου της ψυχοσωματικής ολοκλήρωσης. Οι συμμετέχοντες καλούνται να συμβάλλουν με βιώματα και εμπειρίες που μοιράστηκαν μαζί της και όλοι μαζί να φέρουν στη σκέψη τους ένα θετικό συναίσθημα σαν αυτά που τόσο και η ίδια προσπαθούσε με τα λόγια και τις πράξεις της να μεταδώσει στους γύρω της.

Η συμπληρωματική θεραπεύτρια Δήμητρα Τσατσούρη μετά το πτυχίο ρεφλεξολογίας εκπαιδεύτηκε στη σχολή Natural Health Science στις ειδικότητες Ολιστική Μάλαξη, Ηλεκτροβελονισμό, Ταυλανδέζικο Μασάζ. Ολοκλήρωσε κύκλους σεμιναρίων Ινδικής Μάλαξης, Προσωπορεφλεξολογίας, On Site Massage, έλαβε το πτυχίο της εθελόντριας νοσηλεύτριας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ήταν εθελοντής στους Πολίτες Εν Δράσει και την τελευταία 15ετία συνέβαλε σε δράσεις της Κοινο_Τοπίας.

Και όπως έλεγε… ‘‘Η διατήρηση της καλής υγείας και ευεξίας είναι στάση ζωής. Είναι μια διαδικασία αυτοανάλυσης που οδηγεί στην αυτοβελτίωση με τελικό στόχο την ελευθερία’’.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις