Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023- Βελόπουλος: "Περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι"

Εκλογές 2023- Βελόπουλος: "Περάσαμε...

"Από δέκα βουλευτές πήγαμε στους 16" είπε μεταξύ άλλων

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου εξέφρασε με δήλωση που πραγματοποίησε ο Κυριάκος Βελόπουλος το βράδυ της Κυριακής (21/5).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε: «Το σύστημα σήμερα και μέχρι χθες είχε δώσει τα ρέστα του ώστε η Ελληνική Λύση να είναι εκτός Βουλής. Από δέκα βουλευτές πήγαμε στους 16. Ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που τίμησαν την Ελληνική Λύση. Που εμπιστεύτηκαν την Ελληνική Λύση. Περάσαμε από φωτιά, περάσαμε από τυφώνα. Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς δεν προδώσαμε κανένα. Είμαστε το μοναδικό πατριωτικό ελληνικό κόμμα. Το αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε καθημερινά. Και η απόδειξη του ποιος ηττήθηκε είναι αυτό εδώ. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Η μεν πρώτη μας έδινε μία εβδομάδα πριν τις εκλογές 2,7, η δεύτερη 2,7, η τρίτη 2,8, η τέταρτη 2,6, η πέμπτη 2,7. Αυτό τι αποδεικνύει; Ότι περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι. Γιατί έτσι είναι οι Έλληνες».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: "Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας ψήφισαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους αγωνίστηκαν εναντίον των συκοφαντιών των ύβρεων των ψεμάτων λέγοντάς το μεγάλο ναι στην ελληνική λύση! Περάσαμε από φωτιά πέρασαν από τυφώνα και βγήκαμε κερδισμένοι! Συνεχίζουμε να τιμούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για αυτούς. Είμαστε το μοναδικό ελληνικό πατριωτικό κόμμα της Βουλής! Καλούμε όλους τους πατριώτες ψηφοφόρους να στρατευτούν δίπλα στην Ελληνική Λύση διότι έρχονται τεράστιες μάχες! Συνεχίζουμε την ανηφόρα για την κορυφή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις