Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποστολόπουλος για Βανδή: «Εφόσον έχεις τα φυσικά προσόντα να δείξεις το κορμί σου»

Αποστολόπουλος για Βανδή: «Εφόσον έχεις ...

Δείτε το βίντεο

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε την ελληνική σόουμπιζ σε συνέντευξή του και μίλησε μεταξύ άλλων για τη Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και είπε για την κ. Βανδή: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ζει όπως θέλει τον έρωτά του. Το στυλ της στο J2US είναι λίγο υπερβολικό για εμένα. Πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας. Τώρα, εφόσον έχεις τα φυσικά προσόντα να δείξεις το κορμί σου, ας το κάνεις. Εγώ δεν θα ήθελα να βγω με μαγιό κι εσώρουχα», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά. «Η Βίκυ Καγιά καλό είναι να κάνει μια "έκλειψη", εφόσον οικονομικά δεν το έχει ανάγκη και να επανέλθει με διαφορετικά πράγματα», είπε.

Αναφορικά με την επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο θέατρο, σχολίασε: «Είμαι πολύ... συγκινημένος και ανατρίχιασα με την επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο θέατρο. Είναι ένα πολύ σπουδαίο γεγονός ότι η... Μέριλ Στριπ μετά από χρόνια επιστρέφει στο θέατρο».

Τέλος, μίλησε για τον Γιώργο Καράβα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Ο Γιώργος Καράβας είναι έτοιμος να κάνει μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση κι εγώ μπορώ να σου πω ότι θα γίνω αύριο ο Ναπολέων. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μια σκηνική παρουσία, αλλά εμένα μου φαίνεται παντελώς άχρωμος», σημείωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight