Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άρης Ανδρικόπουλος: "Υποδεχόμαστε στην Πάτρα τον Αλέξη Τσίπρα με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση"

Άρης Ανδρικόπουλος: "Υποδεχόμαστε σ...

"Να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα"

«Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κλείσει τον κύκλο των προεκλογικών του ομιλιών από την Πάτρα, αποδεικνύει ότι η Αχαΐα, ο τόπος της μακράς  δημοκρατικής παράδοσης και των προοδευτικών αγώνων, αποτελεί πρόταγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρώην Αρχηγός της ΕΛΑΣ, στρατηγός Αριστείδης Ανδρικόπουλος με αφορμή την αυριανή (Παρασκευή 19 Μάϊου) ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

«Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα με τη βεβαιότητα ότι η Πάτρα θα τον υποδεχθεί με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που θα στείλει σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της νίκης της ερχόμενης Κυριακής. Με τη βεβαιότητα ότι έρχονται μέρες δικαιοσύνης, δημοκρατίας, και αξιοκρατίας για τον τόπο και τους πολίτες» τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Ανδρικόπουλος και επισημαίνει: «Για εμάς, το ασφαλέστερο κριτήριο και η μόνη παράσταση νίκης, είναι η επαφή με τον κόσμο. Είναι οι δυναμικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δίνουμε τη μάχη  για τη νίκη και τη μεγάλη πρωτιά.

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει δημοκρατική συνεννόηση και προοδευτική κυβέρνηση από την επομένη των εκλογών. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, θα είναι και εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και αλλαγής.

Καλούμε τους πολίτες της Αχαΐας να δώσουν δυναμικό παρών για να στείλουμε το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα μα μπει τέλος στην αλαζονεία την αδιαφορία, την αδιαφάνεια, την οικογενειοκρατία, τις ανισότητες, την κατακρήμνιση των θεσμών και την οικονομική δοκιμασία του Έλληνα πολίτη στο όνομα των πολλών και πολλαπλών κρίσεων.

Να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα» καταλήγει ο υποψήφιος βουλευτής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις