Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χάρι- Μέγκαν: «Η καταδίωξη θα μπορούσε να αποβεί μοιραία» λέει ο σωματοφύλακάς τους

Χάρι- Μέγκαν: «Η καταδίωξη θα μπορούσε ν...

Συγκλονισμένο δηλώνει το ζευγάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ενεπλάκησαν σε μια επικίνδυνη καταδίωξη με παπαράτσι στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης.

Θα μπορούσε να είχε εξελιχτεί σε δυστύχημα και έφερε μνήμες από το τροχαίο που απέβη μοιραίο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι Σάσεξ καταδιωχτήκαν από τους φωτογράφους αφού έφυγαν από τα βραβεία Women of Vision Awards στο Ziegfeld Ballroom της πόλης. Στην αυτοκινητοπομπή βρισκόταν και η Ντόρια Ράγκλαντ, η μητέρα της Μέγκαν.

Το ζευγάρι είναι συγκλονισμένο από το περιστατικό, αν και τελικά κανείς δεν τραυματίστηκε, όπως δήλωσε στο CNN ένας από τους σωματοφύλακές τους.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλές παρ' ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας στο αμερικανικό δίκτυο.

Δύο άτομα που ασχολούνται με την ασφάλεια του ζευγαριού περιέγραψαν το περιστατικό ως χαοτικό, με τους παπαράτσι να τους κυνηγούν με αυτοκίνητα, σκούτερ, μοτοποδήλατα και ηλεκτρικά ποδήλατα. Οι Χάρι και Μέγκαν χρειάστηκε να αλλάξουν όχημα κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, λένε.

Ο Τόμας Μπούντα διευθυντής ιδιωτικής επιχείρησης ασφαλείας που ανέλαβε να βοηθήσει το ζευγάρι, δήλωσε ότι η καταδίωξη ξεκίνησε τη στιγμή που το πριγκιπικό ζεύγος έφυγε από το Ziegfeld Ballroom και διήρκεσε 90 λεπτά.

Οι παπαράτσι ήθελαν να μάθουν πού έμενε το ζευγάρι όσο στη Νέα Υόρκη, είπε. Τα οχήματά τους πέρασαν με κόκκινο ενώ οι πεζοί βρίσκονταν στις διαβάσεις και μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, οδηγώντας ακόμη και σε λάθος κατεύθυνση σε μονόδρομο.

Ο Κρις Σάντσεζ, μέλος της ομάδας ασφαλείας του ζευγαριού που μίλησε αποκλειστικά στο CNN, δήλωσε πως «δεν έχω ξαναδεί, δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό με το οποίο είχαμε να κάνουμε ήταν χαοτικό». 

Ο Χάρι και ο Μέγκαν σύμφωνα με τον σωματοφύλακα, φοβήθηκαν αλλά ανακουφίστηκαν όταν επέστρεψαν στο διαμέρισμά τους. «Η καταδίωξη θα μπορούσε να αποβεί μοιραία», τόνισε ο Σάντσεζ.

Μνήμες από το δυστύχημα με την Νταϊάνα 
 

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, δήλωσε ότι το περιστατικό ήταν «απερίσκεπτο» και «ανεύθυνο».

«Δεν θα έπρεπε να τρέχετε με υπερβολική ταχύτητα. Έχουμε μια πυκνοκατοικημένη πόλη και δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί από εμάς που δεν θυμούνται πώς πέθανε η μητέρα του» δήλωσε ο Άνταμς στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό.

«Είναι σαφές ότι οι παπαράτσι θέλουν να τραβήξουν τη σωστή φωτογραφία, θέλουν να βγάλουν τη σωστή ιστορία, αλλά η δημόσια ασφάλεια πρέπει πάντα να βρίσκεται στο προσκήνιο», τόνισε ο δήμαρχος.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει μιλήσει στο παρελθόν εκφράζοντας φόβο για την ασφάλεια της οικογένειάς τους και το ότι μπορεί η ιστορία της Νταϊάνα να επαναληφθεί.

Η αείμνηστη Νταϊάνα πέθανε το 1997 μετά από εσωτερικές κακώσεις που προκλήθηκαν από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Στο ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix ο Χάρι αντεπιτέθηκε στους επικριτές που είπαν ότι το ζευγάρι έχει πρόβλημα με τους παπαράτσι.

«Στην εποχή της μητέρας μου, ήταν παρενόχληση - κάμερες στο πρόσωπό σου, σε ακολουθούσαν, σε κυνηγούσαν», είπε.

«Οι παπαράτσι εξακολουθούν να παρενοχλούν τους ανθρώπους», είχε πει ο Χάρι.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight