Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: ...

«Στέλνουμε ένα "τι κάνεις;"» πρόσθεσε για τον πρόσφατο χωρισμό τους

Για τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Τρίτη 16 Μαίου.

Καλεσμένη στο «Πρωινό» η instagrammer ρωτήθηκε για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες χώρισε με τον επιχειρηματία.

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει» είπε αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά στο νέο σπίτι που μετακόμισε μετά τον χωρισμό, σχολίασε: «Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου. Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου».

«Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω» δήλωσε τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight