Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Πού βρίσκονται οι προετοιμασίες για την εκλογική διαδικασία- Το πλάνο για σταυροδοσία ακόμα και από τις 21:00

Αχαΐα: Πού βρίσκονται οι προετοιμασίες γ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της εκλογικής διαδικασίας

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, «γίνεται πολλή δουλειά έτσι ώστε να ετοιμάσουμε το σάκο του κάθε δικαστικού αντιπροσώπου. Χρειάζεται ένας εφοδιασμός όλων των καταστημάτων ψηφοφορίας με τον κάθε σάκο που περιλαμβάνει το εκλογικό υλικό, τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων, των υποψηφίων, τον εκλογικό κατάλογο, τα έντυπα που προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, τις συσκευές τάμπλετ για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων. Θεωρώ ότι σε συνεργασία με τους δήμους θα είμαστε έτοιμοι σε όλα τα εκλογικά τμήματα  της περιφερειακής μας ενότητας έτσι ώστε να μη λείψει τίποτα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν υπάλληλοι που θα είναι επιφορτισμένοι με αυτό το καθήκον, να αναπληρώνουν οποιαδήποτε έλλειψη παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα.

Μετά τις 21:00 θα έχουμε συγκεντρωτικά εκλογικά αποτελέσματα ενώ φέτος υπάρχει η πρωτοτυπία ότι εμείς θα δουλεύουμε σαν μπακ απ, σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα στην ηλεκτρονική μετάδοση και τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται ηλεκτρονικά μέσα από τα τάμπλετ, που θα έχουν ότι αντιπρόσωποι, στο υπουργείο Εσωτερικών. Σε σχέση με τη σταυριοδοσία περιμένουμε μία διευκρινιστική εγκύκλιο, όμως και γι΄ αυτήν φαίνεται ότι θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα αφού θα μεταδίδεται ηλεκτρονικά από το υπουργείο Εσωτερικών. Το υπουργείο λέει ότι θα έχουμε σταυροδοσία από τις 21:00 αλλά προσωπικά θεωρώ αισιόδοξη αυτή την εκτίμηση γιατί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μεταδίδουν πρώτα τα αποτελέσματα των κομμάτων και μετά επανέρχονται για τη σταυροδοσία άρα εκτιμώ ότι ίσως υπάρχει μία καθυστέρηση.

Μένει να υπάρξει συνεργασία με τους συνδυασμούς τις επόμενες μέρες ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε οποιαδήποτε αρρυθμία υπάρξει στη διαδικασία της ψηφοφορίας και των εκλογικών καταστημάτων.

Να σημειώσουμε ότι τα έχουμε πάει πολύ καλά στο κομμάτι με τις αφίσες και την αφισορύπανη  στους δρόμους που έχουμε την ευθύνη, τα κόμματα έχουν σεβαστεί ότι δεν πρέπει να τοποθετούνται»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις