Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τσίπρας: "Pass παντού, αλλά δεν πας - Ήρθε η ώρα σπίτι σου να πας"

Τσίπρας: "Pass παντού, αλλά δεν πας...

Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Τερψιθέας στον Πειραιά

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Α' Πειραιά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποιεί ομιλία στον πεζόδρομο Παλαιολόγου και Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πλατεία Τερψιθέας.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να ευχαριστήσει τους πολίτες που έδωσαν το "παρών", τονίζοντας ότι νιώθει υπερήφανος που κατεβαίνει για πρώτη φορά ως υποψήφιος στην Α' Πειραιά.

Άφησε σαφές μήνυμα κατά της κυβέρνησης και με βασικό σύνθημα το "ως εδώ", ανέφερε ότι "ο ελληνικός λαός με την ψήφο του να δώσει τέλος στην αλαζονεία".

"Τέσσερα χρόνια τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε σε όλα τα κρίσιμα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει", τόνισε σε άλλο σημείο ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας αναφορές ιδιαίτερα στο αποτύπωμα που άφησε η πανδημία στη χώρα μας.

Σε άλλο σημείο, στράφηκε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, χρησιμοποιώντας όλα τα "pass" που έχει δώσει η κυβέρνηση την τελευταία τετραετία.

"Η μεσαία τάξη θέλει κουπόνια για βενζίνη, κουπόνια για σούπερ μάρκετ. Pass παντού, αλλά δεν πας. Ήρθε η ώρα σπίτι σου να πας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις