Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αιμιλία Υψηλάντη: Οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον θάνατο της κόρης της

Αιμιλία Υψηλάντη: Οι πρώτες τηλεοπτικές ...

«Της οφείλω να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής»

«Οφείλω στην κόρη μου, να είμαι όπως πρέπει. Να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής» είπε η Αιμιλία Υψηλάντη, στις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της μετά τον θάνατο της μοναχοκόρης της, σε ηλικία 55 ετών, τον Νοέμβριο του 2022.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα», η Αιμιλία Υψηλάντη είπε για εκείνες τις δύσκολες στιγμές: «Συνέχισα να παίζω γιατί φοβήθηκα πως αν σταματούσα, μπορεί να μην ήθελα να γυρίσω ξανά στο θέατρο. Το θέατρο είναι η σανίδα σωτηρίας μου. Πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που λέγεται σεβασμός στη ζωή. Οφείλω στην κόρη μου, να είμαι όπως πρέπει. Να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό δεν απαλύνει κανέναν πόνο, αλλά είναι ένα γερό κράτημα. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι», ανέφερε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Αναφερόμενη στην επαγγελματική της πορεία, είπε, μεταξύ άλλων: «Οι ανεργίες που έχω περάσει στη δουλειά είναι πάρα πολλές. Δεν πήγαινα διακοπές στο καλοκαίρι, ήμουν σπίτι και περίμενα μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, ξαφνικά είχα κάποιο “πόλεμο”. Αλλά δεν νομίζω ότι με ενδιέφερε τότε, και φυσικά ούτε τώρα…»

 Μιλώντας για τις φιλίες, παραδέχτηκε ότι «δεν έχω φίλιες με άτομα του χώρου, έχω πολύ καλές ανθρώπινες σχέσεις. Έχω φίλους γιατί κυρίως εκείνοι προσπάθησαν. Θαυμάζω αυτούς που έχουν έναν φίλο από μικρά παιδιά και το συνεχίζουν σε όλη τους την ζωή».

«Η ομορφιά δημιουργεί και προβλήματα, όπως τη ζήλια. Δεν με άφησε ποτέ κανένας άνδρας, εγώ τους άφησα. Η δημόσια έκθεση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Παίρνω δύναμη από το θέατρο» είπε και πρόσθεσε πως «ο άνθρωπος αγκιστρώνεται από πάρα πολλά πράγματα για να επιζήσει».

Ειδήσεις Τώρα

Ολιγοήμερες διακοπές για τον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα μετά τη στέψη

Ειρήνη Μερκούρη: «Θα ήταν τιμή για μένα να γίνω καλόγρια»

Τρελάθηκε το Twitter με τη μορφή που θύμιζε... Χάρο στο Αββαείο, στη στέψη: «Η Νταϊάνα παίρνει εκδίκηση»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight