Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Τριών Ναυάρχων: Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι επιχειρηματίες της εστίασης, πάνε με αιτήματα στο Δήμο

Πάτρα- Τριών Ναυάρχων: Σε «αναμμένα κάρβ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι προτείνουν

Τρόπους με τους οποίους μπορεί να αποφευχθούν τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στα μαγαζιά τους ζητούν επιχειρηματίες της εστίασης στην πλατεία Τριών Ναυάρχων .

Τα έργα σε ένα κομμάτι της πλατείας την έχουν ήδη «νεκρώσει», ενώ επιχειρηματίες που δεν έχουν δει ακόμα να φτάνουν τα έργα στην πόρτα τους είναι σε «αναμμένα κάρβουνα».

Το μεγάλο στοίχημα είναι να μη χαθεί η καλοκαιρινή περίοδος. Τα έργα έχουν μετατρέψει το σημείο σε εργοτάξιο, όπως έχουν δηλώσει χαρακτηριστικά οι επιχειρηματίες και όπως είναι αναμενόμενο η Τριών ναυάρχων έχει κατέβει αρκετά στη λίστα των προτιμήσεων για βόλτα. Μπορεί γενικότερα η συγκεκριμένη πλατεία, ειδικά την άνοιξη, να σφύζει από ζωή όμως φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική.

Η πρόταση των καταστημάτων της περιοχής περιλαμβάνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ανά οικοδομικό τετράγωνο.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Τάσος Γιατράς, «σχετικά με εργασίες ανάπλασης στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων, οι ιδιοκτήτες των παρακείμενων καταστημάτων μαζί με τον ΣΚΕΑΝΑ, είναι σε επαφή με τον Δήμο Πατρέων, ώστε να υπάρξει η λιγότερη δυνατή επίπτωση στην λειτουργία των καταστημάτων εστίασης της περιοχής. Η πρόταση των καταστημάτων της περιοχής περιλαμβάνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ανά οικοδομικό τετράγωνο.

Αυτή την εβδομάδα έχει οριστεί συνάντηση με τον Δήμο παρουσία του ΣΚΕΑΝΑ και αντιπροσωπίας των επαγγελματιών εστίασης που πλήττονται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις