Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Maestro: Εντυπωσιακές εικόνες και νέοι χαρακτήρες

Maestro: Εντυπωσιακές εικόνες και νέοι χαρακτήρες

Σε εξέλιξη τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο της σειράς

Με τα γυρίσματα της μεγάλης επιτυχίας του MEGA, Maestro , να βρίσκονται σε εξέλιξη για τον δεύτερο πολυαναμενόμενο κύκλο, οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς μας δίνουν διαρκώς μια γεύση από τα γυρίσματα.

Το Maestro, η μεγάλη επιτυχία του MEGA, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις την περασμένη σεζόν. Aλλά και να μπει στη διεθνή πλατφόρμα του Netflix, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας του Maestro βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA Maestro θα είναι μοιρασμένα σε Παξούς και Αθήνα. O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέλεξε να ολοκληρώσουν πρώτα τα γυρίσματα στο όμορφο νησί των Παξών και να επιστρέψουν μετά οι συντελεστές στην πρωτεύουσα.

Φυσικά, δεν πρόκειται για τα γυρίσματα όλου του κύκλου. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως έχει αποκαλύψει, έχει γράψει μέχρι στιγμής μόνο τα πρώτα τέσσερα επεισόδια. Σε αυτά, όπως και στον πρώτο κύκλο, θα υπάρχει ένας αφηγητής.

Ο νέος χαρακτήρας στο Maestro
Σε σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως στα πρώτα τέσσερα επεισόδια θα δούμε να κάνει την εμφάνισή του ένας νέος χαρακτήρας. Ένας χαρακτήρας που θα μείνει μέχρι το τέλος της σειράς. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έρχεται για να εξιχνιάσει το έγκλημα που είδαμε να διαπράττεται στον πρώτο κύκλο.

Στην πορεία, όμως, θα δούμε ακόμη μια προσθήκη ενός ήρωα για τον οποία δεν έχουμε καμία πληροφορία. Μέχρι στιγμής μάλιστα, τα πρόσωπα που θα ενσαρκώνουν τους δυο νέους αυτούς ρόλους, παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight