Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Σολωμού: «Αρωγός στις μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη»

Κ. Σολωμού: «Αρωγός στις μεταρρυθμίσεις ...

Επίσκεψη της υποψηφίας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στο δικαστικό μέγαρο Πατρών

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο και το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού .

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Προϊστάμενους και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, ενώ οπως αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της "έτυχε θερμής υποδοχής και φιλοξενίας από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

 Αμέσως μετά η Κατερίνα Σολωμού, σημείωσε: «Έγινα κοινωνός των αντιξοοτήτων που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες και ειδικότερα των κτιριακών αναγκών, των ελλείψεων προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου για τα σημαντικότερα προβλήματα που καλoύνται να αντιμετωπίσουν οι συλλειτουργοί της δικαιοσύνης, όπως η προστασία της κύριας κατοικίας, οι αιτίες καθυστέρησης απονομής δικαιοσύνης, η καθυστέρηση εξόφλησης των γραμματίων νομικής βοήθειας, το απαγορευτικό για τον πολίτη κόστος προσφυγής στη δικαιοσύνη, τον υψηλό ΦΠΑ των νομικών υπηρεσιών και τα προβλήματα λειτουργίας του e-ΕΦΚΑ.

 Συζητήθηκε επίσης η αναγκαιότητα ίδρυσης Νομικής σχολής στην πόλη η οποία θα συμβάλει στην πληρότητα των προσφερόμενων σπουδών του Πανεπιστημίου μας.

 Δεσμεύθηκα να σταθώ αρωγός σε όλες τις προσπάθειες για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στους παραπάνω τομείς, καθώς αποτελεί πεποίθησή μου ότι η εύρυθμη λειτουργία και απονομή της Δικαιοσύνης αποτελεί συστατικό ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους και θεμέλιο της Δημοκρατίας μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις