Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιώργος Καραϊβάζ: Το κοινό πρόσωπο με τη δολοφονία του 39χρονου στον Γέρακα

Γιώργος Καραϊβάζ: Το κοινό πρόσωπο με τη...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου οι Αρχές να φτάσουν σε αυτόν ή αυτούς που έδωσε την εντολή και πλήρωσαν το συμβόλαιο για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, η δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία που ασχολείτο με το εμπόριο καυσίμων έγινε τον Ιούνιο του 2022 στον Γέρακα και του Γιώργου Καραϊβάζ είχε γίνει 9 Απριλίου 2021.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια του θύματος είχαν εκφράζει υπόνοιες πως πίσω από τη δολοφονία του κρύβεται ένας από τους κατηγορούμενους για φυσική αυτουργία στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο λόγος είναι πως ήταν γνωστός του θύματος και του είχε προτείνει τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία να αφαιρέσει τους επίορκους αστυνομικούς, με το σκεπτικό πως εάν συνέβαινε κάτι εναντίον του δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν.

Η οικογένεια θεωρεί πως είναι αρκετά περίεργο το γεγονός πως οι κάμερες ήταν κλειστές ακριβώς τις ημέρες που έγινε η επίθεση και ο ίδιος ο 39χρονος το γνώριζε.

 Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο άνθρωπος που όπως λέει η οικογένεια, γνώριζε για τις κάμερες και ζήτησε να φύγει η φρουρά, τώρα έχει αναλάβει δύο από τα βενζινάδικα.

Επιπλέον, ρωτήθηκε η πλευρά της οικογένειας για το πώς γνώριζε το θύμα τον 40χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία Καραϊβάζ, και η απάντηση ήταν πως γνωρίζονται από έναν αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρει πως το μηχανάκι της επίθεσης δεν αναγράφεται στη δικογραφία και υπάρχει μόνο η κατάθεση ενός υπαλλήλου που αναγνωρίζει πως είναι η συγκεκριμένη μάρκα αλλά κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι κλεμμένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιο από τα αναφερόμενα πρόσωπα είχε τέτοιο μηχανάκι ή ένας άλλος είχε δείξει ενδιαφέρον για να το αγοράσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις