Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Το σαββατοκύριακο η παράσταση "Mamma Mia!"

Πάτρα: Το σαββατοκύριακο η παράσταση &qu...

Την παράσταση παρουσιάζει η μουσικοθεατρική ομάδα "The musicArts" μέσα από τη διαχρονική μουσική των ABBA, σε σκηνοθεσία Αγγελικής Αργυροπουλου

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό, καλοκαιρινό πάρτι. Ο έρωτας, η χαρά, το γέλιο, η φιλία και η συγκίνηση μπλέκονται σε μια σαγηνευτική ιστορία με το μιούζικαλ Mamma Mia!

Αυτό αναφέρει το δελτίο Τύπου για την παράσταση που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Όροφως στην Όθωνος Αμαλίας 112, στην Πάτρα το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7/5/2023 στις 21.00.

Η μουσικοθεατρική ομάδα "The musicArts" μέσα από τη διαχρονική μουσική των ABBA σε σκηνοθεσία Αγγελικής Αργυροπουλου, φωνητική προετοιμασία  Χρύσας Πανταζοπούλου και χορογραφίες Κατιάνας Λατάνη, υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν και να μας ταξιδέψουν στην εποχή των 80ς.

Η νεαρή Σοφία ζει με τη μαμά της Ντόνα σ' ένα Ελληνικό νησί. Ενώ πλησιάζει η μέρα του γάμου της η Σοφία διακατέχεται από την επιθυμία να γνωρίσει τον άγνωστο πατέρα της.

Θα βρει ένα ημερολόγιο της μητέρας της, στο οποίο  θ' ανακαλύψει 3 υποψήφιους μπαμπάδες. Η Σοφία θα καλέσει κρυφά και τους 3 στο νησί, ελπίζοντας πως  θ' αναγνωρίσει τον πατέρα της με την πρώτη ματιά.

Αυτό που δεν θα υπολογίσει είναι η αντίδραση της μητέρας της.

Θα καταφέρει τελικά η νεαρή Σοφία να καταλάβει ποιος είναι ο μπαμπάς της;

Θα το μάθουμε όλοι μαζί στις 6 και 7 Μαΐου στην Πάτρα στο θέατρο "Όροφως".

Ώρα έναρξης στις 9.00 μμ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture