Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Η Άση Μπήλιου για τα ζώδια και τη πανσέληνο του Μαΐου

Η Άση Μπήλιου για τα ζώδια και τη πανσέλ...

Πώς πρέπει να κινηθείτε ... ζωδιακά τον Μάιο και τι να περιμένετε

Ο Μάιος ξεκινά μέσα σε πλαίσιο εκλείψεων, αυτή που προηγήθηκε στις 20/04/2023 και αυτή που έρχεται στις 05/05/2023, δημιουργώντας κλίμα αστάθειας, αλλαγών αλλά και απροόπτων.

Όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου:

Εκτός των εκλείψεων είναι μήνας ανάδρομου φαινομενικά Ερμή, ο οποίος έχει μπει ήδη σε αυτή τη φάση από τις 21/04/2023 στο ζώδιο του Ταύρου, που συνήθως δημιουργεί παρατράγουδα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, αλλά και απογοητεύσεις εξαιτίας των καθυστερήσεων ή των αναβολών που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Η λήξη της ανάδρομης πορείας του θα έρθει στις 15/05/2023. Στις 16/05/2023 έχουμε τη σημαντικότερη αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό με την είσοδο του Δία στο υλικό περιβάλλον του Ταύρου. Η πορεία της οικονομίας παγκοσμίως θα είναι ό,τι θα μας απασχολήσει περισσότερο τους επόμενους μήνες. Επειδή αστρολογικά είναι έντονος μήνας, ίσως από τους πλέον έντονους όλης της χρονιάς, αν νιώθετε σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι σε όλο αυτό.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Μαΐου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

5 Μαΐου: Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία ευνοώντας τις επαφές, την κοινωνικότητα, τις εξόδους για διασκέδαση, τα οικονομικά και τα ερωτικά κυρίως για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων του αέρα, δηλαδή Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους ή όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο και Αφροδίτη κοντά στις 27 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Δευτερευόντως θα ευνοηθούν και τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του τέλους του 3ου δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, μια αρκετά εκρηκτική έκλειψη – Πανσέληνος που φέρνει απρόοπτες εξελίξεις και αλλαγές στις ζωές των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων, Υδροχόων και κυρίως όσων ο Ήλιος, ο ωροσκόπος ή η Σελήνη τους βρίσκεται κοντά στις 14 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική έκλειψη που επηρεάζει τον ψυχισμό μας, ενώ μπορεί να φέρει και το τέλος καταστάσεων στη ζωή μας. Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίσουν να τελειώσουν μια σχέση, μια δουλειά ή ακόμη και κάποιες ριζωμένες αντιλήψεις που μπορεί να είχαν και τους επηρέαζαν αρνητικά. Θα υπάρχει μια πιο έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα εξαιτίας της έκλειψης και τις μέρες που προηγούνται αλλά και μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being