Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέτρος Λαγούτης: Αυτό έχουμε καταλάβει όλοι για τους Παγιδευμένους

Πέτρος Λαγούτης: Αυτό έχουμε καταλάβει ό...

Όλα όσα είπε

Για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι” αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες σε θέατρο και τηλεόραση μίλησε από καρδιάς ο Πέτρος Λαγούτης την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής Dot και τον Μίνω Θεοχάρη στο STAR.

“Και γω αναρωτιέμαι λίγο και όλοι αναρωτιόμαστε αν θα συνεχίσουμε δεύτερη χρονιά με τους Παγιδευμένους. Μάλλον όμως η σειρά θα συνεχίσει.

Αυτό έχουμε καταλάβει όλοι, ότι δηλαδή μάλλον θα συνεχίσει. Απλά δεν έχουμε πάρει ακόμα την οριστική σφραγίδα, την βούλα, από το κανάλι” παραδέχθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός.

 “Βέβαια και έχω βρεθεί σε συνθήκη δουλειά που ήταν πραγματικά δύσκολη. Μου έχει συμβεί και σε μικρότερη και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Πιο μικρός ήμουν πιο παρορμητικός και φούντωνα, ήθελα να λυθούν όλα τώρα, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν λύνονται μόνο επί τόπου αλλά καμιά φορά θέλουν χρόνο και καμιά φορά δεν λύνονται.

Οπότε, αν δεν λύνονται, πρέπει να δεις αν μπορείς να το αντέξεις ή όχι και, αν δεν μπορείς να το αντέξεις, πρέπει να σηκωθείς και να φύγεις”.
“Παλαιότερα θα έλεγα πολύ εύκολα ότι είναι ελάττωμα ο παρορμητισμός μου, τον έχω όμως καταφέρει να τον ελέγχω πια.

Όχι ότι και πάλι δεν έρχεται, έρχονται η φούντωση και η… φλόγα μέσα στην καρδιά, απλά έχω μάθει να το ρεγουλάρω λίγο” πρόσθεσε, ακόμα, ο Πέτρος Λαγούτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight