Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στα δικαστήρια – Νέος γύρος «θύελλας» ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στα δικαστήρια...

Εξετάζεται και πάλι ως μάρτυρας ο Ανδρέας Ηλιάδης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στις 08:20 το πρωί της Τετάρτης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, θα προχωρήσει σε έναν νέο γύρο ερωτήσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Χθες, ο Αλέξης Κούγιας εξέτασε ως μάρτυρα τον Ανδρέας Ηλιάδης, τον επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα, για της οποίας τον θάνατο κατηγορείται η μητέρας της, Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Η διαδικασία ήταν άκρως επεισοδιακή, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τον Αλέξη Κούγια για «βάλλει» εναντίον των θεραπόντων ιατρών. 

Εντός της δικαστικής αίθουσας αναμένεται να βρεθούν ξανά ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης, καθώς και η μητέρα, ο πατριός και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η σημερινή διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί με εξέταση από τον Αλέξη Κούγια του δρ. Ηλιάδη κι ενδεχομένως της παιδοκαρδιολόγου Αγγελικής Καρατζά, εάν υπάρξει χρόνος.

Η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται στο σημείο που, κατά το κατηγορητήριο, έγινε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της μικρούλας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη ΜΕΘ παίδων του νοσοκομείου του Ρίου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις