Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λέσβος: «Δεν είχε ανθρωποκτόνο διάθεση, έσβησε η ίδια την φωτιά»- Τι λέει ο δικηγόρος της 49χρονης

Λέσβος: «Δεν είχε ανθρωποκτόνο διάθεση, ...

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης τόνισε ότι «το περιστατικό αυτό ήταν απότοκο μιας σειράς εκτεταμένων εντάσεων

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (24/04) στον ανακριτή ζήτησε και έλαβε η 49χρονη στη Λέσβο που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά.

O δικηγόρος της κατηγορουμένης Τάσος Χατζηγιάννης, τόνισε ότι η πελάτισσά του δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει κακό στον σύζυγό της. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του nealesvou.gr, σήμερα ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα κατηγορίες σε βάρος της 49χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση των διατάξεων περί ενδοοικογενειακής βίας.

Λέσβος: Τη Δευτέρα απολογείται η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της
 
Ο δικηγόρος της 49χρονης, σε δηλώσεις του ανέφερε για την 49χρονη ότι «πρόκειται για μία γυναίκα που έχει βιώσει ανείπωτη θλίψη. Η οικογένεια έχασε πριν από χρόνια το 7χρονο αγόρι της και πιο πρόσφατα σε τροχαίο έφυγε η 19 ετών κόρη τους. Όλα αυτά είχαν επίδραση στον ψυχισμό της κατηγορουμένης και τρόπον τινά θα μπορούσαν να συντελέσουν στην διαμόρφωση μιας διαταραγμένης προσωπικότητας».

Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηγιάννης υπογράμμισε ότι η γυναίκα δεν είχε ανθρωποκτόνο διάθεση, ούτε πρόθεση να προκαλέσει κακό στον σύζυγό της.

Λέσβος: Ξεσπά η αδελφή του 58χρονου που περιέλουσε με βενζίνη η σύζυγός του – «Πόση κακία;»
«Η κατηγορούμενη έσβησε τη φωτιά»
«Από το βίντεο που κατέγραψε κάμερα εσωτερικής παρακολούθησης στο μαγαζί φαίνεται πως η 49χρονη ήταν εκείνη που έσβησε τη φωτιά με κίνδυνο για την ζωή της», ανέφερε ο δικηγόρος και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η ίδια μάλιστα κάλεσε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε έξω από την εντατική του νοσοκομείου Μυτιλήνης όπου και συνελήφθη από την Αστυνομία».

Τέλος, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης τόνισε ότι «το περιστατικό αυτό ήταν απότοκο μιας σειράς εκτεταμένων εντάσεων. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι επαναλαμβανόμενοι καβγάδες έφταναν ακόμη και στην άσκηση σωματικής βίας. Ζητήσαμε στο πλαίσιο της σημερινής ανάκρισης τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να αποδειχθεί ότι η κατηγορούμενη φέρει στο σώμα της εγκαύματα στην προσπάθεια να σβήσει τη φωτιά αλλά και κακώσεις και μώλωπες που προκλήθηκαν, όμως, από προηγούμενους διαπληκτισμούς».

Πηγή:enikos 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις