Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελευθερία Ελευθερίου: Τι είπε στον Στάθη Σχίζα για την Παναγιώταρου

Ελευθερία Ελευθερίου: Τι είπε στον Στάθη...

Μίλησε για όλα όσα έγιναν στο Survivor All Star

Η Ελευθερία Ελευθερίου επιτέλους εμφανίστηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια που αναστάτωσε με τον χαρακτήρα της τον Άγιο Δομίνικο αλλά και την ομάδα της μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τις εξελίξεις στο παιχνίδι αλλά και τα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο.

Ο λόγος που μπήκε στο Survivor
Για τον λόγο που πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε: «Όταν με κάλεσαν από την Acun media, το σκέφτηκα γιατί είχα περάσει δύσκολα το 2021, μετά είπα πως αν δεν πάω θα το μετανιώσω. Τα έβαλα όλα κάτω, τα ζύγισα και είπα θα πάω. Ήθελα να πάω να ανταγωνιστώ τον ίδιο μου τον εαυτό και ότι θα με βοηθήσει ψυχολογικά ο Μάριος. Αυτή η σκέψη συνέβη πριν μάθουμε για τον Μάριο και την Καρολίνα;».

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω αλλά στην αρχή είπα πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ γιατί είχα στενοχωρηθεί. Μετά όμως είπα θα πάω και πως αυτός δεν είναι λόγος για να μην κάνω που θέλω».

 «Δεν ψηφίζετε την Ελευθερία για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος στο παιχνίδι!»
Για τους λόγους που ψηφιζόταν η ίδια ανέφερε: «Είναι η πρώτη εβδομάδα που χάνουμε την εβδομαδιαία ασυλία, πάμε στη δεύτερη εβδομάδα και χάνεται ξανά η ασυλία, δεν ψηφίζομαι και για αυτό ξεκίνησε ο κακός χαμός. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ενώ ήταν όλα μια χαρά, εκεί ξεκίνησαν όλα. Χάνεται η ασυλία, δεν βγήκα υποψήφια και ξεκινάει το απέναντι στρατόπεδο από την παρέα του Μάριου. Συγκεκριμένα, ο Στάθης είχε πει κάποιες άσχημες βρισιές στον Στέλιο Χανταμπάκη με την παρουσία του Μάριου και του Σάκη».

«Μεταξύ άλλων είχε πει πως «δεν ψηφίζετε την Ελευθερία για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος στο παιχνίδι! Γκόμενα φεύγει, γκόμενα έρχεται». Δηλαδή επειδή δεν βγήκα υποψήφια, για κάποιο λόγο τα έβαλαν με τα παιδιά. Το θεωρώ όμως τελείως ανούσιο για μια ασυλία να ξεκινάς και να χτυπάς».

«Ξεκίνησαν όλα από εκείνη την ημέρα. Έκατσα λίγο καιρό αλλά συνέβησαν τόσα πολλά που νομίζω ότι θέλω ένα ολόκληρο Καλό Μεσημεράκι για να σας τα πω» πρόσθεσε, επίσης, η Ελευθερία Ελευθερίου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα
Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε τι είπε στον Στάθη ενώ έριξε τη «βόμβα ότι ο Μαρτίκας ήξερε ότι ο Στάθης θέλει να φύγει οικειοθελώς».

«Τι είπα στον Στάθη; Λοιπόν, θα πω ακριβώς αυτό! Είπα στον Στάθη «Δεν έχεις χαιρετίσματα». Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ο Μαρτίκας χρησιμοποίησε και πέρασε στον κόσμο ότι εγώ ευθυνόμουν για την αποχώρηση του Στάθη», αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight