Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκτροχιασμός τρένου στις ΗΠΑ προκάλεσε μεγάλη φωτιά σε δάσος

ΦΩΤΟ Jackman-Moose Fire Chief/Somerset Count

ΦΩΤΟ Jackman-Moose Fire Chief/Somerset Count

3 τραυματίες και ερωτηματικά για το φορτίο

Συρμός που μετέφερε επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία υλικά εκτροχιάστηκεκαι πήρε φωτιά χθες Σάββατο σε χωριό στο κεντρικό τμήμα της πολιτείας Μέινστις ΗΠΑ, μεταδίδει το CNN επικαλούμενο αξιωματούχους.

 Τα βαγόνια του τρένου που εκτροχιάστηκαν κοντά στο χωριό το Μεγάλο Σάββατο και προκάλεσαν μεγάλη φωτιά δεν μετέφεραν επικίνδυνα υλικά, δήλωσαν αξιωματούχοι, προσθέτοντας ότι δεν υπήρχε απειλή για τη δημόσια ασφάλεια.

 Οι αξιωματούχοι λένε ότι τα εκτροχιασμένα βαγόνια του τρένου fright μετέφεραν ξυλεία και καλώδια. Άλλα βαγόνια μετέφεραν επικίνδυνα υλικά, αλλά δεν επηρεάστηκαν από τον εκτροχιασμό και τη φωτιά, δήλωσε εκπρόσωπος του σιδηροδρομικού δικτύου Canadian Pacific Kansas City. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο εκτροχιασμός προκλήθηκε πιθανότατα από την έκπλυση πάγου και συντριμμιών στις γραμμές.

Το τμήμα πυρόσβεσης και διάσωσης του Ρόκγουντ δήλωσε ότι το τρένο εκτροχιάστηκε βόρεια του Ρόκγουντ, ενός χωριού στην κομητεία Σόμερσετ που συνορεύει με τη λίμνη Μόουζχεντ - το μεγαλύτερο σώμα γλυκού νερού στην πολιτεία.

 Οι αξιωματούχοι που βρίσκονταν στο σημείο εκτίμησαν τον εκτροχιασμό και δήλωσαν ότι «τα επικίνδυνα υλικά δεν κινδυνεύουν να διαρρεύσουν και δεν κινδυνεύουν να πιάσουν φωτιά», ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Γεωργίας, Διατήρησης και Δασών του Μέιν, Τζιμ Μπριτ.

 Τρεις σιδηροδρομικοί υπάλληλοι υπέστησαν τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή τους από τον εκτροχιασμό και νοσηλεύονται σε κοντινό νοσοκομείο, πρόσθεσε ο Μπριτ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις