Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνάντηση εργασίας της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με τους 12 υποψήφιους Βουλευτές

Πάτρα: Συνάντηση εργασίας της Δ.Ε.Ε.Π. Ν...

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στη 1 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Πάτρας - Η παρουσίαση τους θα γίνει στον Αγιασμό του Εκλογικού Κέντρου στις 24/4

Συνάντηση εργασίας με τους δώδεκα (12) υποψήφιους Βουλευτές Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας την προσεχή Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στη 1 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Πάτρας στην οδό Κορίνθου 273Γ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων της Οργάνωσης σε ολόκληρη την Αχαΐα (εκδηλώσεις, ομιλίες, επισκέψεις, κ.α.) ενώ θα συζητηθεί και η στρατηγική την προεκλογική περίοδο.

Προσκαλεσμένοι είναι οι Υποψήφιοι Βουλευτές : Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ευσταθία Γιαννιά, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιωάννης Κουκουβέλας, Παναγιώτα Παυλοπούλου, Νικόλαος Σπηλιόπουλος, Ευρωπία Συνοδινού, Αθηνά Τραχήλη, Άγγελος Τσιγκρής, Γεώργιος Τσίρης, Ανδρέας Τσώκος και Ιάσονας Φωτήλας.

παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί τη μεταπροσεχή Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στις 7:30 το απόγευμα κατά την διάρκεια του Αγιασμού του Εκλογικού Κέντρου του κόμματος, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού.

Τέλος την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στις 7:30 το απόγευμα συνεδριάζει η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ενώ σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστεί και η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις