Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Στερεοτυπάκια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα 6 πιο πολύπλοκα ζώδια

Αυτά είναι τα 6 πιο πολύπλοκα ζώδια

Θα… σας βγάλουν το «λάδι»

Όλοι είμαστε πολύπλοκοι με τον δικό μας τρόπο. Μερικοί ας πούμε, μπορεί να είναι χειριστικοί, χρησιμοποιώντας τους γύρω τους για να πάρουν πάντα αυτό που θέλουν.

Άλλοι πάλι μπορεί να είναι κυκλοθυμικοί και ανίκανοι να ελέγξουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Mετά, υπάρχουν και εκείνοι που η πολυπλοκότητα του χαρακτήρα τους, μοιάζει με εξίσωση τρίτου και τετάρτου βαθμού. Αποδεικνύεται ότι βάσει ζωδίων μπορεί να βοηθήσει να προβλέψουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε τα έξι πιο περίπλοκα ζώδια

Λέων
Η πολυπλοκότητα του Λέοντα, πηγάζει από το γεγονός ότι στοχεύουν τόσο στην αυτοπεποίθηση όσο και τη δύναμη, αλλά δεν έχουν αρκετά τα συναισθηματικά εφόδια για να το υποστηρίξουν.

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής, είναι πολύ δραματικό και περήφανο και θέλει πάντα να κυβερνά. Έχουν μεγάλο και δυνατό εγώ και έχουν σταθερές απόψεις, χωρίς να εκτιμούν (ή ακόμη και να επιτρέπουν) τη βοήθεια των άλλων.

Σε αυτά τα περίπλοκα συναισθηματικά χαρακτηριστικά, μπορείς να προσθέσεις εκρήξεις θυμού, ανώριμες και μοχθηρές ενέργειες, αλλά και συναισθηματικά meltdowns.

Δίδυμοι
Η δυαδικότητα ενός Διδύμου τους καθιστά εγγενώς πολύπλοκους. Από τη μία, είναι η αναποφασιστικότητα τους. Μπορεί να κάνουν σχέδια μαζί σου και να ακυρώσουν την τελευταία στιγμή. Και ενώ αυτή η πολυπλοκότητα τους είναι σχετικά αβλαβής, άλλες συμπεριφορές είναι πιο ανησυχητικές.

Με έναν Δίδυμο, ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς τι πρόκειται να συναντήσεις.Και θα αναρωτιέσαι συνεχώς αν θα βρεθείς αντιμέτωπος με τον καλό δίδυμο ή τον κακό δίδυμο, κάθε μέρα.

Κριός
Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός, είναι συχνά επιπόλαιος και θέλει πάντα να είναι ο ηγέτης.

Ως ανταγωνιστικό ζώδιο της φωτιάς, έχουν έντονη συναισθηματική επιθετικότητα για να πετύχουν και να κατακτήσουν. Όπως το μυθολογικό Κριάρι, σπάνια παραιτούνται από οτιδήποτε έχουν στο μυαλό τους, ειδικά όταν αυτό αφορά μια θέση εξουσίας.

Δυστυχώς, αυτό το χαρακτηριστικό από μόνο του τους κάνει απρόβλεπτους για τους άλλους γύρω τους τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική ζωή.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι τελευταίοι στον τροχό του ζωδιακού κύκλου και εξαιτίας αυτού, η προσωπικότητά τους περιλαμβάνει χαρακτηριστικά από κάθε άλλο ζώδιο. Η κύρια ιδιαιτερότητά τους, είναι ότι μπορούν εύκολα να μπουν στη θέση των άλλων και να δείχνουν ότι κατανοούν τα συναισθήματα και τις πράξεις ενός ατόμου.

Ωστόσο, είναι η υπερβολικά ενεργή φαντασία τους που τους κάνει πραγματικά πολύπλοκους. Για παράδειγμα, ένας Ιχθύς μπορεί να διατυμπανίσει την ιδέα ότι είναι σε σχέση με κάποιον, όταν το μόνο που μπορεί να έχει κάνει ποτέ είναι να φλερτάρει με αυτό το άτομο.

Καρκίνος
Τα συναισθήματα ενός Καρκίνου μερικές φορές συγκρίνονται με ένα βαθύ πηγάδι: Αν πέσει κάτι εκεί, μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να το βρεις.

Τα άτομα που αντιπροσωπεύονται από αυτό το ζώδιο έχουν έντονα συναισθήματα, συχνά αντιφατικά.

Από όλα τα ζώδια, οι Καρκίνοι μπορούν να ωφεληθούν ιδιαίτερα αν ανοιχτούν και μιλούν για τα συναισθήματά τους με φίλους ή οικογένεια. Αυτό θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους.

Σκορπιός
Εάν ξέρεις έστω και έναν Σκορπιό, τότε μάλλον δεν διαφωνείς που βρίσκεται ανάμεσα στα πιο περίπλοκα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Γνωστοί για το «τσίμπημα» τους, οι Σκορπιοί έχουν τη δύναμη και την επιμονή να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση, αρκεί να πετύχουν τους στόχους τους. Τους αρέσει να κρατούν μυστικά και να διαδίδουν κουτσομπολιά που μπορεί να εξυπηρετούν τον σκοπό τους. Αυτό το χαρακτηριστικό, μαζί με τη μυστικοπαθή φύση τους, κάνει τους ανθρώπους γύρω τους να μην μπορούν να προβλέψουν την επόμενη κίνησή τους.

Αλλά οι Σκορπιοί είναι συχνά τόσο απρόβλεπτοι για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους. Δυσκολεύονται να κατανοήσουν τον εαυτό τους μέσα από τα βάθη των κρυμμένων συναισθημάτων τους, κάτι που προκαλεί καταστροφικές τάσεις στη δική τους ζωή καθώς και στις ζωές των γύρω τους. Με άλλα λόγια, η πολυπλοκότητά τους δεν έχει όρια.

ΠΗΓΗ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being