Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία και πάλι απέναντι σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά τη ζωή της

Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία και πάλ...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθούν τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 και τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023.

Στην οικία Μπουραντά υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά τον πυροβολισμό…

Μ. Τρίτη 11 Απριλίου, Επεισόδιο: 116
Η Φωφώ δέχεται μία δυσάρεστη επίσκεψη αμέσως μετά το κλείσιμο του μαγαζιού, που θα την φέρει σε δύσκολη θέση. Στην οικία Μπουραντά υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά τον πυροβολισμό.

Ο ερχομός της αστυνομίας θα αποκαλύψει ένα από τα μυστικά των Μπουραντάδων. Ο Ντίνος μαθαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα που πήρε πίσω τον Παράδεισο να χάσει ένα κομμάτι αυτού και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Αποστόλης έξαλλος με την Ντέπυ και την συμπεριφορά της την απειλεί για να συμμορφωθεί.  

Η Γεωργία έρχεται για ακόμη μία φορά απέναντι σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά τη ζωή της. Θα ανεχτεί τον Δημητράκη και την συμπεριφορά του για χάρη του παιδιού της ή θα διαλύσει τον αρραβώνα με κίνδυνο να εκτεθεί και αυτή και όλη η οικογένειά της;

Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, Επεισόδιο: 117
Μια παράδοξη συμμαχία φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Αποστόλη και μια μεγάλη αποκάλυψη ισοπεδώνει τον Ντίνο. Η Ντέπυ αποκτά ξαφνικά πάρα πολλούς εχθρούς, που δεν μπορεί να τους διαχειριστεί.

Ένα προξενιό δρομολογείται και μια ομολογία φέρνει τα πάνω κάτω. Ποιο είναι το ψέμα της Αμαλίας που θα αποκαλυφθεί;

Γιατί η Βικτώρια θα πάει στο σπίτι της Ντέπυς και ποια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει; Μια εξαφάνιση αναστατώνει τον Χριστόφορο και ένα πτώμα κείτεται στο σαλόνι…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight