Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Χιου Τζάκμαν είναι και πάλι χαρούμενος μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Χιου Τζάκμαν είναι και πάλι χαρούμενος...

Το ανήγγειλε με δύο μαρτίνι, σε ένα εστιατόριο την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών & το στιγμιότυπο το ανήρτησε στο λογαριασμό του στο instagram

Ο 54χρονος σταρ του σινεμά Χιου Τζάκμαν - Hugh Jackman είναι ευτυχισμένος και το δείχνει σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο instagram λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε τα καλά αποτελέσματα που πήρε από τις δύο βιοψίες που υποβλήθηκε για καρκίνο του δέρματος.

Στο στιγμιότυπο πίνει στην υγειά του όχι με ένα αλλά με δύο μαρτίνι, σε ένα εστιατόριο την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Σηκώνει τα δύο δάχτυλά του ψηλά με ένα πλατύ χαμόγελο θέλοντας να δείξει ότι και οι δύο βιοψίες που έκανε βγήκαν αρνητικές. «Μία σπάνια ευκαιρία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, ενώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Dailymail, ακολουθεί αυστηρή δίαιτα, καθώς ετοιμάζεται να υποδυθεί τον θρυλικό υπερήρωα Wolverine με τις ατσάλινες λεπίδες στα χέρια στο «Deadpool 3» του Σον Λέβι που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2024.

Σημειώνεται, ότι ο σταρ από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας που ήταν εξαιρετικός και σε ταινίες όπως το «The Greatest Showman» το 2017 και «Οι Άθλιοι» του Τομ Χούπερ το 2013 και «Prisoners» του Ντενί Βιλνέβ επίσης το 2013, είχε υποβληθεί σε δύο βιοψίες, όταν ο γιατρός του παρατήρησε «μικρές ενδείξεις» που θα μπορούσαν να είναι βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, η πιο κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος.

«Βγήκαν τα αποτελέσματα από τις βιοψίες. ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την αγάπη σας. Την αισθάνθηκα», έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παράλληλα υπενθύμισε, για ακόμη μία φορά, στους θαυμαστές του «να χρησιμοποιούν πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας».

Να αναφέρουμε τέλος πως η πιο τελευταία ταινία όπου πρωταγωνίστησε με τίτλο «Ο Γιος» σε σκηνοθεσία του Φλόριαν Ζέλερ και σενάριο του Ζέλερ και του Κρίστοφερ Χάμπτον, με τη Βανέσα Κίρμπι & τη Λόρα Ντερν συμπρωταγωνίστριες και τον Άντονι Χόπκινς σ’ ένα μικρό ρόλο, δεν έχει βγει ακόμα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight